Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Conspiracy – Conspiraţia 2012

The Conspiracy – Conspiraţia 2012

08 Aug 2013

84 min Filme 2012Filme HD ROFilme HorrorFilme MisterFilme OnlineFilme ThrillerFilme Vechi

6.3
IMDB: 6.3/10 7,617 votes

, , ,

Raportează eroarea

The Conspiracy – Conspiraţia 2012, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xZNVPiyl_ag[/embedyt]

După ce vede o filmare online în care se face mişto de un teorist al conspiraţiilor local, regizorii Aaron şi Jim hotărăsc să facă un documentar despre acesta. Bărbatul în cauză, Terrance G., acceptă să le prezinte acestora diverse articole de presă pe care le-a colecţionat de-a lungul vremii şi pe care le foloseşte pentru a face conexiuni între evenimente istorice importante, inclusiv Primul Război Mondial şi atacurile teroriste asupra Americii de la data de 11 septembrie, 2001.

Impresionat de cercetările atât de amănunţite ale lui Terrance, Aaron începe să simpatizeze cu el şi să creadă tot mai mult în teoriile sale, însă Jim îşi păstrează scepticismul. În timpul unui interviu, Terrance începe să devină agitat şi indică un bărbat despre care susţine că l-ar urmări. Nu trece mult de la această întâmplare că Terrance dispare fără urmă. Îngrijoraţi, Aaron şi Jim se întorc la apartamentul acestuia şi observă că a fost deja golit, însă Aaron reuşeşte să salveze decupajele din ziare.

În momentul în care şi casa lui este prăduită, Aaron se mută împreună la Jim acasă, acesta din urmă fiind căsătorit şi având un copil. Acolo el încearcă să înţeleagă ce au în comun fiecare dintre acele decupaje de ziare. Devine clar faptul că Terrance a făcut legătura între câteva evenimente istorice semnificative pe care le-a oferit unei organizaţii non-guvernamentale numită Tarsus Club, fondată de o societate secretă antică recunoscută pentru faptul că membrii ei obişnuiesc să se întâlnească înainte ca anumite evenimente majore să aibă loc.

Urmăreşte online filmul The Conspiracy – Conspiraţia 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Conspiracy – Conspiraţia 2012
The Conspiracy – Conspiraţia 2012
The Conspiracy – Conspiraţia 2012
The Conspiracy – Conspiraţia 2012
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare