Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Bishop’s Wife 1947, Online Subtitrat

The Bishop’s Wife 1947, Online Subtitrat

The Bishop's Wife    16 February 1948

109 min ChristmasComedieComedyCraciunFantasticFantasyFilme 1947Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme DragosteFilme dupa aniFilme FantasticFilme OnlineFilme pe netFilme Romantic

7.6
IMDB: 7.6/10 11,016 votes

, , , , , , , , ,

Won Oscar. Another 4 nominations

USA

Raportează eroarea

The Bishop’s Wife 1947 (Soţia Episcopului), Online Subtitrat

Episcopul Henry Brougham (David Niven), stresat cu strângerea de fonduri pentru construirea unei noi catedrale, se roagă să fie ghidat de divinitate. Rugăciunile sale par să fie ascultate de un înger suav numit Dudley (Cary Grant), care îşi dezvăluie identitatea numai clericilor. Cu toate acestea, misiunea lui Dudley nu este aceea de-a ajuta la construirea catedralei ci aceea de a-l ghida spiritual pe Henry şi toţi oamenii care se află în jurul său. Henry a devenit obsedat de strângerea de fonduri şi a pus această misiune mai presus de viaţa lui de familie.

Relaţia cu soţia lui, Julia (Loretta Young), dar şi cu fiica lor, începe să sufere serios din cauza absenţei lui şi concentrarea asupra catedralei. Toată lumea, cu excepţia lui Henry, este cucerită de Dudley. Sub farmecul său cade chiar şi necredinciosul profesor Wutheridge (Monty Wooley). Dudley îi convinge pe enoriaşii bogaţi, mai ales pe văduva Agnes Hamilton (Gladys Cooper), să contribuie şi ei la strângerea de fonduri, însă nu pentru a se construi catedrala.

El o convinge pe femeie să doneze bani pentru a hrăni şi îmbrăca oamenii care au nevoie de aceste lucruri, spre disperarea lui Henry care vrea să construiască acea catedrală cu orice preţ. Pentru a nu mai pierde timp, Dudley redecorează pomul de Crăciun în doar câteva secunde, salvează o biserică veche prin retrezirea interesului faţă de corul bisericesc şi alte mici miracole. Însă când Dudley începe să-şi petreacă timpul consolându-o pe Julia se produce un declic neaşteptat: Dudley se îndrăgosteşte de ea. Simţind asta, Henry devine gelos şi nerăbdător ca acest oaspete nepoftit să-şi termine misiunea şi să plece mai repede.

Urmăreşte online filmul The Bishop’s Wife 1947 (Soţia Episcopului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ChristmasComedieComedyCraciunFantasticFantasyFilme 1947Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme DragosteFilme dupa aniFilme FantasticFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Romantic

The Bishop’s Wife 1947, Online Subtitrat
The Bishop’s Wife 1947, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare