Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Adventurers – Aventurierii, online pe net subtitrat in limba Româna

The Adventurers – Aventurierii, online pe net subtitrat in limba Româna

The Adventurers    18 Aug 2017

N/A 108 min ActionAcțiuneAdventureAventuriCrimăCrimeFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5.7
IMDB: 5.7/10 1,694 votes

,

, , , , , , , , , ,

N/A

China, Hong Kong, Czech Republic

Raportează eroarea

The Adventurers – Aventurierii – Xia dao lian meng (2017), Online Subtitrat

Un cunoscut hoţ pe nume Dan Cheung (Andy Lau) a calculat în mod greşit ultima sa acţiune şi din acest motiv el a fost capturat de poliţie şi trimis la puşcărie. Cinci ani mai târziu, Cheung îl recrutează pe vechiul său partener Po Chen (Tony Yang) şi încă o persoană nouă pe nume Red Ye (Shu Qi) pentru a fura nişte bijuterii extrem de preţioase aflate în Europa care sunt, însă, păzite cu maximă atenţie de către detectivul francez Pierre (Jean Reno).

Pierre s-a aflat pe urmele lui Cheung vreme de mai mulţi ani şi a făcut tot posibilul să-l prindă pe acesta şi să-l arunce în spatele gratiilor pentru totdeauna. După ce îşi testează abilităţile şi agilitatea, Cheung găseşte un cumpărător pentru bijuteriile cu pricina în persoana lui King Kong (Eric Tsang), liderul unei organizaţii criminale pe care Cheung îl priveşte ca pe un tată. Atunci când cei doi se reunesc, Cheung primeşte o misiune nouă.

În acelaşi timp, pentru a putea să-i captureze pe Cheung şi gaşca lui de hoţi şi a-i aduce în faţa justiţiei, Pierre o convinge pe fosta logodnică a lui Cheung, Amber Li (Zhang Jingchu), care şi-a transformat în timp iubirea faţă de acesta într-o ură teribilă, să i se alăture în vânatoarea sa. Ulterior, un joc de-a şoarecele şi pisica începe între aceştia şi se desfăşoară pe teritoriul mai multor ţări din Europa. După o serie de lupte apropiate, Pierre reuşeşte să afle mai multe informaţii referitoare la Cheung şi când toată lumea pare gata să încheie cazul, adevăratul plan al lui Cheung iese la suprafaţă.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriCrimăCrimeFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme Online

The world’s top thieves join forces to pull off the heist of a lifetime. But when they find themselves pursued across Europe by a legendary French detective, they’ll have to take their game to the next level.

The Adventurers – Aventurierii, online pe net subtitrat in limba Româna
The Adventurers – Aventurierii, online pe net subtitrat in limba Româna
The Adventurers – Aventurierii, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare