Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Term Life 2016 (Asigurare de Viaţă), film online HD subtitrat în Română

Vince Vaughn îl interpretează pe Nick Barrow, un bărbat care se prezintă ca fiind un tip ce planifică jafuri. În momentul în care se alege o ţintă care să fie atacată, el este cel care pune la punct fiecare detaliu pentru ca misiunea să fie încununată de succes, iar dacă acest lucru se întâmplă primeşte şi el o parte din câştiguri la final. Numai că recentul plan o ia razna atunci când cei care trebuiau să înfăptuiască planul sunt împuşcaţi.

Se pare că acest ultim client al lui Nick era nimeni altul decât băiatul unui faimos conducător de cartel (Jordi Molla) cu o influenţă extrem de mare. De asemenea, acest jaf a atras în ecuaţie şi un poliţist corupt pe nume Keennan (Bill Paxton) împreună cu unitatea lui, care au ucis hoţii ca să pună mâna pe ceea ce reuşiseră respectivii să fure, iar printre victime se numără şi copilul traficantului. Când Nick realizează gravitatea faptelor şi că pe urmele sale au pornit atât brutalul traficant cât şi poliţiştii corupţi, el încearcă să îşi pună fiica la adăpost.

Chiar dacă nu are o relaţie tocmai calda cu fiica lui, Cate (Hailee Stainfeld), Nick ştie că dacă va fi prins cel mai probabil va fi ucis şi vrea ca fiica lui să aibă un viitor mai bun, astfel că îşi cumpără o asigurare de viaţă pentru ca atunci când va muri Cate să primească o sumă de bani care să-i asigure un trai fără griji. Însă agentul de asigurări îi spune lui Nick faptul că trebuie să supravieţuiască măcar trei săptămâni pentru ca asigurarea să-şi intre în rol, altfel Cate nu va primi nimic.

Urmăreşte online filmul Term Life 2016 (Asigurare de Viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateFilme 2016Filme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

Term Life 2016, Online Subtitrat
Term Life 2016, Online Subtitrat
Term Life 2016, Online Subtitrat
Term Life 2016, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare