Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Teachers – Profesori 1984

Teachers – Profesori 1984

05 Oct 1984

107 min Filme ComedieFilme DramaFilme Vechi

6.0
IMDB: 6.0/10 3,229 votes

, , ,

Raportează eroarea

Teachers – Profesori 1984, film online HD subtitrat în Română

Evenimentele încep într-o zi de luni tipică de la liceul John F. Kennedy din Columbus, Ohio. Însă evenimentele „tipice” pentru acest liceu sunt certurile între profesori şi un student rănit care ameninţă cu datul în judecată. În acest moment intră în ecuaţie vice-directorul Roger Rubell (Judd Hirsch) şi directorul Eugene Horn (William Schallert), dar şi avocata Lisa Hammond (JoBeth Williams), care se ocupă de depoziţiile referitoare la cazul Calvin, un student care dă liceul în judecată pentru că a primit o diplomă deşi e analfabet.

Alex Jurel (Nick Nolte) este un profesor veteran care nu prea îşi mai ia slujba în serios, deşi este printre cei mai populari profesori din liceu datorită capacităţii sale de-a se împrieteni cu studenţii săi. Jurel s-a epuizat fiind mereu legătura dintre studenţi şi administraţia solicitantă. El este pus să preia temporar atribuţiile psihologului liceului şi întâlneşte un tânăr pe nume Eddie Pilikian (Ralph Macchio), căruia îi devine mentor.

În tot acest timp, între Jurel şi Hammond, care i-a fost şi studentă mai demult, se dezvoltă o poveste de dragoste. Inspectorul Donna Burke (Lee Grant) şi avocatul ce reprezintă liceul în cazul Calvin, Al Lewis (Morgan Freeman), încearcă să facă în aşa fel încât să evite publicitatea negativă asociată acestui caz. PEntru a face asta, ei încearcă să îşi dea seama care ar putea fi profesorii care să afecteze reputaţia liceului în timpul depoziţiilor. În tot acest timp, Jurel depune eforturi pentru a-l reforma pe Pilikian într-un student care să aibă încredere în propriile sale capacităţi.

Urmăreşte online filmul Teachers – Profesori 1984, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Teachers – Profesori 1984
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare