Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat

Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat

Taxi 3    29 Jan 2003

NOT RATED 84 min ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeCriminalitateFilme 2003Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

5.8
IMDB: 5.8/10 35,019 votes

, , , , , , , , ,

N/A

France

Raportează eroarea

Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat

Se poate spune că Luc Besson a găsit formula perfectă. Regizor, producător şi scenarist, lui Besson i se dau pe mână bugete uriaşe. El realizează “pelicule americane turnate în Franţa”, cu succes 100% la public. Apreciate şi de criticii de cinema. Besson revine din 24 octombrie pe ecranele din România cu TAXI 3. Al treilea lung-metraj din seria pe care a produs-o şi al cărei scenarist este.
“Banda lui Mos Crãciun”, formatã din hoti care fac ravagii la Marsilia, reuseste de fiecare datã “sã opereze” fãrã ca politia sã poatã tine pasul. Desi încearcã sã rezolve problema, cãpitanul Gilbert nu reuseste. Asta si datoritã faptului cã atentia îi este distrasã de o ziaristã asiaticã ce realizeazã un reportaj despre echipa lui.
Subalternul sãu; politistul Emilien; nu poate face fatã Mos Crãciunilor; asa cã în ajutor îi sare prietenul sãu; Daniel; sofer de taxi. În timp ce Daniel nu se mai întelege deloc cu Lili; prietena lui; Emilien aflã cã Petra; frumoasa lui sotie; este însãrcinatã.
Taxi 3 film online subtitrat este o comedie frantuzeasca la fel de reusita ca si precedentele doua; avand aceiasi protagonisti dementiali; Samy Naceri si Frédéric Diefenthal; care au fost sarea si piperul acestei comedii si de aceasta data; scenariul fiind extrem de dezvoltat incat suntem trecuti prin toate starile si numeroase genuri; de la actiune si aventura pana la comedie si suspans. il recomand tuturor; cu atat mai mult cu cat ati vazut si celelalte parti. O continuare inspirata a celebrei seri unde umorul si actiunea se imletesc. Avem parte din nou de gaguri savuroase; asezonate cu politisti ghinionisti si un sofer pentru care multifunctionalitatea autovehicolului sau e religie oriunde; oricand; oricum.

A gang of thieves calling themselves the Santa Claus Gang are wreaking havoc, and the police can’t keep up. Police Captain Gilbert is distracted by a Chinese reporter writing a story on his squad, and taxi driver Daniel is in the midst of a relationship crisis. After a string of mistakes in which the thieves outsmart the police time and time again, Daniel and his super-taxi pitch in.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeCriminalitateFilme 2003Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

 

Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat
Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat
Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat
Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat
Taxi 3 – Şoferul de Taxi 3, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare