Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat

Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat

Superman: Brainiac Attacks    20 Jun 2006

UNRATED 76 min AdventureAnimaţieAnimationAventuriFantasticFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2006Filme animate pe netFilme AventuraFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6.0
IMDB: 6.0/10 3,028 votes

, , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Superman: Brainiac Attacks 2006, Online Subtitrat

Brainiac aterizează forţat pe Pământ şi deturnează Laboratoarele Lex pentru a colecta datele Pământului şi a acumula puterea sistemelor sale armate. Lois Lane şi Jimmy Olsen sunt trimişi la unul dintre laboratoarele lui Lex Luthor după ce Brainiac soseşte pe Pământ pe un meteorit, reuşind să evite tentativele satelitului lui Luthor de-a distruge orice potenţial pericol spaţial care ar putea să afecteze Pământul, într-o tentativă de-a creşte propria popularitate în defavoarea lui Superman cu privire la adevăratul erou al omenirii.

Superman ajunge şi el la scurtă vreme şi îl găseşte pe Brainiac descărcând datele din calcultoare cu informaţii referitoare la mai multe forme de armament ale LexCorp, inclusiv arma cu care Luthor a încercat să-l distrugă mai devreme pe Brainiac. Folosindu-şi respiraţia de gheaţă, Superman pare că reuşeşte să-l anihileze pe Brainiac după o luptă purtată în doi. Martor la incident şi văzând că arma lui ar putea fi folosită pentru distrugerea lui Superman, Luthor găseşte chipul cerebral al lui Brainiac fiind în stare de funcţionare şi îl ia pentru a-l reactiva pe acesta în laboratorul său.

El propune apoi ca Brainiac, folosindu-se de tehnologia din LexCorp, dar şi de Kryptonite, să-l învingă pe Superman, iar apoi Luthor să intervină şi să-l alunge pe Brainiac de pe Pământ în faţa întregii omeniri pentru a părea el ca fiind adevăratul Erou al planetei. Brainiac va fi liber să cucerească orice alte planete doreşte, iar Luthor va rămâne să se ocupe de planeta Pământ. Brainiac acceptă înţelegerea şi începe să se reconstruiască şi să se îmbunătăţească pe sine.

Urmăreşte online filmul animat Superman: Brainiac Attacks 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: AdventureAnimaţieAnimationAventuriFantasticFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2006Filme animate pe mediarplFilme AventuraFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat
Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat
Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare