Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Super Fuzz – Superpoliţistul, Online Subtitrat

Super Fuzz – Superpoliţistul, Online Subtitrat

Poliziotto superpiù (original title)     2 October 1981 (USA)

PG 1h 37min ActionAcțiuneComedieComedyFantasticFantasyFilme 1980Filme 1981Filme ActiuneFilme ComedieFilme de ColectieFilme FantasticFilme Vechi

6,4
IMDB: 6,4/10 5.402 votes

,

, , , , , ,

n/a

Italy | Spain | USA

Raportează eroarea

Super Fuzz – Superpoliţistul 1980, film online HD subtitrat în Română

Povestea începe ca o retrospectivă a poliţistului Dave Speed (Terence Hill) care înfruntă cea de-a patra tentativă de executare (de această dată cu scaunul electric) pentru o presupusă crimă comisă a superiorului său şi prieten bun, Sergentul Willy Dunlop (Ernest Borgnine). În timp ce merge pe „culoarul morţii” încă o dată, Dave îşi aminteşte cum au început toate aceste lucruri. Ieşind de pe băncile academiei de poliţie, Dave este trimis să dea o amendă de parcare membrului unei mici comunităţi indiene din Florida Everglades.

Fără ca el să aibă habar despre acest lucru, Guvernul American şi NASA pregătesc un experiment secret cu radiaţii în oraş ce presupune lansarea unei rachete cu plutoniu roşu în oraşul care fusese de mult evacuat. Dave, singurul om din orăşelul cu pricina, este lovit de radiaţii, dar nu moare şi se întoarce de acolo. Povestea lui cum că a fost foarte aproape de explozie şi nu a suferit practic nicio daună îi uluieşte pe toţi, însă nu şi pe Dunlop.

Pe măsură ce timpul trece, Dave realizează faptul că a dezvoltat anumite superputeri, cum ar fi reflexe super rapide, viteză, anduranţă, telekinezie, premoniţii, hipnotism sau abilitatea de-a spravieţui căderii de la etajul 23 al unui bloc. Însă ce e şi mai intrigant este faptul că puterile sale pur şi simplu încetează să funcţioneze atunci când vede culoarea roşu. Însă aceste puteri ale sale, chiar şi cu aceste limitări, reprezintă un avantaj foarte mare atunci când se găsesc nişte bani falşi prin oraş care sunt orchestraţi de un om de afaceri local, Torpedo (Marc Lawrence), şi amanta sa, Rosy Labouche (Joanne Dru), o fostă actriţă de care Dunlop este foarte îndrăgostit.

Urmăreşte online filmul Super Fuzz – Superpoliţistul 1980, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyFantasticFantasyFilme 1980Filme 1981Filme ActiuneFilme ComedieFilme de ColectieFilme FantasticFilme Vechi

Super Fuzz – Superpoliţistul, Online Subtitrat
Super Fuzz – Superpoliţistul, Online Subtitrat
Super Fuzz – Superpoliţistul, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare