Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Suicide Room – Camera Sinucigaşilor, Online Subtitrat

Suicide Room – Camera Sinucigaşilor, Online Subtitrat

Suicide Room    04 Mar 2011

NOT RATED 110 min AnimaţieAnimationDramăDramaticFilme 2011Filme AnimatieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

6.8
IMDB: 6.8/10 7,524 votes

, , , , , , , , ,

18 wins & 10 nominations.

Poland

Raportează eroarea

Suicide Room – Camera Sinucigaşilor 2011, film online HD subtitrat în Română

Dominik Santorski are doi părinţi ce se bucură de mare succes în carieră, numai că preţul plătit pentru asta îl reprezintă lipsa timpului acordat lui. Dominik este popular în şcoala sa privată, dar şi răsfăţat de bunurile pe care le primeşte din partea părinţilor. Când se află la şcoală, prietenii lui dau peste un filmuleţ în care o persoană se auto mutilează în timp ce îi folosesc computerul. Mai târziu, el continuă să urmărească şi restul filmuleţului şi lasă un comentariu.

În timp ce bea la o petrecere, o fată recunoaşte că a experimentat lesbianismul. Aleksander, un alt student popular faţă de care Domink pare să aibă o atracţie, o provoacă pe fată să-şi sărute prietena. Ea acceptă dacă va face şi el acelaşi lucru cu Domink, lucru care se şi întâmplă. Un video cu sărutul este postat pe reţelele de socializare şi prietenii lui Dominik par să considere acest lucru interesant şi îndrăzneţ.

Datorită comentariului pe care l-a postat mai devreme la filmuleţul cu pricina, Dominik este invitat să se alăture unei reţele sociale 3D. Acolo o întâlneşte pe Sylwia, o fată sinucigaşă care se taie de una singură şi poartă o mască – toate acestea desfăşurându-se într-o cameră numită „Camera Sinucigaşilor”. Acolo, membrii grupului privesc filmuleţe cu oameni care se filmează în timp ce se sinucid. Sylwia şi Dominik formează o legătură, iar acesta din urmă începe să absenteze tot mai mult de la şcoală pentru a petrece timpul cu ea prin intermediul lumii virtuale.

Dominik is an ordinary boy. He’s got loads of friends, the hottest girl in school, rich parents and money to spend on brand-name clothes. But one innocent kiss with a mate changes everything. He begins to isolate himself from the outside world, spending all his time on his computer. He meets an anonymous girl who introduces him to the “suicide room”, a place from which there is no escape. Caught in a trap woven of his own emotions, Dominik becomes entangled in a web of intrigue and gradually loses what he cherishes most.

Tags:  AnimaţieAnimationDramăDramaFilme 2011Filme AnimatieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

Suicide Room – Camera Sinucigaşilor, Online Subtitrat
Suicide Room – Camera Sinucigaşilor, Online Subtitrat
Suicide Room – Camera Sinucigaşilor, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare