Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Spooks: The Greater Good 2015, Online Subtitrat

Plasat la câţiva ani după finalul evenimentelor din serialul TV „Spooks”, Harry Pearce (Peter Firth) este încă liderul departamentului de antiterorism (Secţiunea D) de la MI5. Echipa lui Harry transportă un terorist renumit pe nume Adem Qasim (Elyes Gabel) şi convoiul este atacat pe străzile din Londra permiţându-i acestuia să evadeze, iar un agent CIA îşi pierde viaţa. MI5 este umilită în presă, iar relaţiile dintre serviciile secrete americane şi britanice sunt compromise. Realizând că CIA va dori un ţap ispăşitor, Harry îşi înscenează sinuciderea.

Harry începe o anchetă pe cont propriu pentru a depista cine se află, de fapt, în spatele evadării, el suspectând faptul că responsabil este cineva din interiorul MI5 care doreşte să distrugă organizaţia din interior. Înainte de arestarea lui Qasim, Harry a pus-o pe fosta lui şefă de secţie, Erin Watts (Lara Pulver), să se infiltreze în celula lui teroristă şi aceasta este capabilă rapid să găsească informaţii cu privire la locaţia teroristului ce se ascunde într-o zonă rurală din Anglia.

Harry nu anunţă MI5 şi se duce de unul singur la Qasim pentru a-i propune un târg: el îi va oferi „ceea ce-şi doreşte” dacă teroristul îi spune numele celui care l-a ajutat să scape. Între timp, Will Holloway (Kit Harington) este preluat din Moscova şi adus înapoi în Anglia pentru a se întâlni cu şefii MI5 care au mai rămas. Ca urmare a unor evenimente nefericite, Harry şi Will au lucrat câţiva ani împreună până când Harry i-a pus nişte beţe în roate din cauza „proastelor performanţe” şi acum Will îi poartă pică. Sarcina lui Will este aceea de-al găsi pe Harry şi a-l da pe mâna autorităţilor, însă după prima întâlnire cu Harry acesta îl face să se îndoiască de corectitudinea misiunii sale.

Tags: ActionAcțiuneDramăDramaFilme 2015Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

Spooks: The Greater Good, Online Subtitrat
Spooks: The Greater Good, Online Subtitrat
Spooks: The Greater Good, Online Subtitrat
Spooks: The Greater Good, Online Subtitrat
Spooks: The Greater Good, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare