Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Spectral – Fantomatic 2016

Spectral – Fantomatic 2016

09 Dec 2016

107 min Filme 2016Filme ActiuneFilme HD ROFilme OnlineFilme SF

6.4
IMDB: 6.4/10 24,479 votes

, , ,

Raportează eroarea

Spectral – Fantomatic 2016, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=rmC3ZhIHHi4[/embedyt]

Într-un oraş devastat de război, un soldat Delta Force este ucis instantaneu de o figură misterioasă, invizibilă ochiului uman. În Virginia, cercetătorul DARPA Dr. Mark Clyne este informat de supervizorul său că urmează să fie trimis în Moldova acolo unde armata americană a fost detaşată pentru a ajuta la Războiul Moldovean deoarece expertiza lui este necesară cu privire la nişte ochelari spectrali special concepuţi după invenţia lui care a fost folosită de trupele armate de acolo.

După ce ajunge la Baa Militară Aeriană a Americii din Chişinău, doctorul se întâlneşte cu Generalul Orland, liderul trupelor Americane din regiune şi cu ofiţerul CIA Fran Madison care conduce misiunile Delta Force alături de armată. Lui i se arată câteva imagini capturate de ochelarii purtaţi de soldaţii de pe teren care arată fiecare o prezenţă translucidă care are formă umanoidă şi are capacitatea de-a ucide instantaneu. Ştiind că este ceva mai mult decât o simplă interferenţă, Oland doreşte opinia de expert a lui Clyde înainte de-a trimite imaginile superiorilor săi din America.

În acelaşi timp, Madison că respectivii sunt membri ai insurgenţilor (soldaţii loiali fostului regim) care poartă un fel de costum de camuflaj avansat şi are ordine din partea superiorilor de la Washington să pună mâna pe o probă. Pentru a obţine o imagine mai clară a anomaliilor şi a determina ce sunt acestea, atât Clyde cât şi Madison sunt trimişi pe teren împreună cu o unitate de soldaţi Delta Force care are ca misiune găsirea unităţii Utah dispărută în misiune cu o zi în urmă.

Urmăreşte online filmul Spectral – Fantomatic 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Spectral – Fantomatic 2016
Spectral – Fantomatic 2016
Spectral – Fantomatic 2016
Spectral – Fantomatic 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare