Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Smuggling Hendrix (2018), Online Subtitrat

Smuggling Hendrix (2018), Online Subtitrat

Smuggling Hendrix    20 April 2018 (USA)

PG 108 min ComedieComedyDramăDramaticFilme 2017Filme 2018Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

8,6
IMDB: 8,6/10 17 votes

, , ,

N/A

Cyprus

Raportează eroarea

Smuggling Hendrix (2018), Online Subtitrat

Yiannis, un muzician a cărui glorie a apus, intenționează să părăsească Ciprul aflat în criză, pentru o viață mai bună în străinătate. Cu toate acestea, planurile sale sunt puse în așteptare atunci când câinele său Jimi fuge și traversează zona neutră a ONU care desparte sudul Greciei de nordul Turciei. Întrucât schimbul de animale între cele două „zone” este interzis, Yiannis își unește forțele cu Hasan, un colonist turc, și cu o serie de personaje neașteptate, pentru a-l aduce înapoi pe cel mai bun prieten al său. Prin povestea simplă a unui bărbat care își pierde câinele, Smuggling Hendrix (2018) oferă o demonstrație vie a modului în care gardurile pe care le construim, atât cele reale, cât și cele imaginate, între noi și ceilalți, pot fi dărâmate odată ce recunoaștem familiaritatea în fața necunoscutului.

Caught between the mob and border patrol, washed-up musician Yiannis must put his plans to leave Cyprus on hold his when his beloved dog escapes across the wall to the island’s Turkish side.

Tags:  ComedieComedyDramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Smuggling Hendrix (2018), Online Subtitrat
Smuggling Hendrix (2018), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare