Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Sleuth – Jocuri Fatale, Online Subtitrat

Sleuth – Jocuri Fatale, Online Subtitrat

Sleuth    23 Nov 2007

R 88 min Filme 1972Filme de ColectieFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme PsihologiceFilme ThrillerFilme VechiMisterMysteryPsihologiceThriller

6.5
IMDB: 6.5/10 27,588 votes

, , , ,

1 win & 5 nominations.

UK, USA

Raportează eroarea

Sleuth – Jocuri Fatale 1972, film online HD subtitrat în Română

Andrew Wyke, un scriitor de criminalistică faimos care locuieşte pe o proprietate vastă plină de jocuri elaborate şi maşinării automatizate, îl invită la el acasă pe amantul soţiei sale, Milo Tindle, un frizer de origine italiană, pentru a discuta despre situaţia în care se află. Andrew explică faptul că el s-a săturat de soţia sa şi vrea ca Milo să o ia de pe capul său. Pentru ca Milo să poată face rost de suficienţi bani ca să aibă grijă de ea, Andrew îi propune lui Milo să fure nişte bijuterii din casă, iar el va recupera paguba de la firma de asigurare.

Milo acceptă şi îi permite lui Andrew să-l conducă printr-o şaradă elaborată pentru a falsifica jaful. La final, Andrew scoate un pistol şi dezvăluie că totul a fost un plan pus la cale de el pentru a-l face pe Milo să pară un hoţ şi să aibă el scuza perfectă de-al ucide fără a suferi consecinţe. După aceea, Andrew pare că-l execută pe Milo împuşcându-l în cap.

Câteva zile mai târziu, Inspectorul de poliţie Doppler soseşte la proprietatea lui Andrew pentru a investiga dispariţia lui Milo. La început, Andrew susţine că el nu ştie nimic despre acesta, însă vina lui devine evidentă atunci când Inspectorul pune cap la cap anumite indicii. Speriat, Andrew cedează şi povesteşte versiunea jafului, însă insistă asupra faptului că nu l-a ucis pe Milo, ci a tras folosind cartuşe oarbe şi că rivalul său, speriat şi umilit, a plecat pe propriile picioare şi nevătămat.

Urmăreşte online filmul Sleuth – Jocuri Fatale 1972, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  Filme 1972Filme de ColectieFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme PsihologiceFilme ThrillerFilme VechiMisterMysteryPsihologiceThriller

Sleuth – Jocuri Fatale, Online Subtitrat
Sleuth – Jocuri Fatale, Online Subtitrat
Sleuth – Jocuri Fatale, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare