Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Show de Seara sezonul 1 ep 07

Show de Seara sezonul 1 ep 07

03 Apr 2017

30 min Seriale 2017-Seriale noiSeriale OnlineSeriale RomanestiShow de Seara

10.0
IMDB: 10.0/10 5 votes

, , ,

Raportează eroarea

Show de Seara sezonul 1 episodul 7– emisune online intergrala HD
București, 3 aprilie 2017 – Noua emisiune de satiră, ce va fi difuzată luni, 3 aprilie, de la ora 20.00, în exclusivitate pe Comedy Central, a trecut prin multe versiuni de nume înainte să îl capete pe cel actual: Chestiunea serii, În gâtul presei sau România, te glumesc. Însă prezentatorul și coscenaristul ei, secundat de întreaga echipă de scenariști și corespondenți, a optat pentru Show de seară cu Viorel Dragu.Fiecare dintre cele 10 episode ale primului sezon durează 30 de minute. Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale.
Primul episod al emisiunii își propune, printre altele, să aducă biserica în prezent. Cum se poate întâmpla asta este descris în detaliu de protagonist. Pentru început, biserica ar trebui să-și facă un cont de Tinder, căci acolo e „ultimul loc unde mai poți găsi virgine”, e de părere Viorel Dragu. O altă metodă sugerată de el ar fi schimbarea finalului rugăciunilor: să se termine cu „În numele Tatălui, al Fiului, al Sfântului Duh și check in!”. Pentru a nu mai fi atât de încurcate căile Domnului, biserica ar trebui să-și facă și un cont de Waze, care îți arată calea cea dreaptă și te atenționează când te așteaptă o ispită. Ascultarea pildei în care Isus a transformat apa în Prosecco e o altă metodă de modernizare a bisericii.Alte opțiuni ar fi deschiderea unui local doar cu moaște pe modelul „All You Can Kiss”, inserarea de product placement în rugăciuni: „Tatăl nostru, care zbori cu Wizz” sau vinderea unor tricouri cu „Anafură & Mântuire”. Biserica ar putea aplica noi strategii de marketing, de exemplu, reducerea la păcate – „între 11.00 și 12.00, ești cu 50% mai iertat. Fă două cruci, pe a treia ți-o facem noi”. Pe enoriași i-ar ajuta mult, crede Viorel Dragu, să poată lăsa bani nu în cutia milei, ci în offshore-ul milei.O emisiune 100% autohtonăEchipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.Premiera emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu are loc pe 3 aprilie, ora 20:00,la Comedy Central. În fiecare luni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui de săptămâna trecută

Drepturile de autor @Comedy Central

Show de Seara sezonul 1 ep 07
Show de Seara sezonul 1 ep 07
Show de Seara sezonul 1 ep 07
Show de Seara sezonul 1 ep 07
Show de Seara sezonul 1 ep 07
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare