Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Shotgun Stories 2007, Online Subtitrat

Shotgun Stories 2007, Online Subtitrat

Shotgun Stories    26 March 2008 (USA)

PG-13 1h 32min DramăFilme 2007Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThriller

7,3
IMDB: 7,3/10 8.240 votes

, ,

5 wins & 5 nominations.

USA

Raportează eroarea

Shotgun Stories 2007, Online Subtitrat

Son Hayes (Michael Shannon) se trezeşte dimineaţa şi merge să se întâlnească cu fraţii lui mai mici, Boy (Douglas Ligon) and Kid (Barlow Jacobs), cărora le spune că soţia lui Annie l-a părăsit din cauza obiceiului său de-a irosi banii pe pariuri aşa că îi invita pe cei doi să vină să locuiască alături de el în casa lui. Son şi Kid îşi câştigă traiul la opescărie, iar colegii de serviciu fac pariuri în legătură cu modul în care Son şi-a căpătat cicatricea de la o împuşcătură.

Într-o noapte, în timp ce Son face cercetări cu privire la sistemul său de pariuri, mama înstrăinată a băieţilor vine să îi anunţe faptul că tatăl lor (de care era a divorţat de mult) tocmai ce a murit. Fraţii distrug înmormântarea unde cea de-a doua familie a tatălui lor se află în doliu. Son ţine un discurs deloc elogios la adresa tatălui său, criticând mai ales faptul că i-a parăsit şi i-a lăsat să fie crescuţi de mama lor urâcioasă.

În timp ce face acest lucru, el este cât pe ce să pornească un scandal cu fraţii săi vitregi. Cel mai mare dintre fraţi, Mark (Travis Smith), jură să se răzbune pe el şi începe o serie de confruntări violente. Între timp, Annie se întoarce şi încearcă să salveze relaţia cu Son, însă acesta din urmă nu vrea deloc să renunţe la pariuri. Kid plănuieşte să se însoare cu iubita lui Cheryl, însă este destul de îngrijorat cu privire la felul în care va reuşi să întreţină o familie şi să rămână fidel.

Urmăreşte online filmul Shotgun Stories (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 2007Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme vechiThriller

Shotgun Stories 2007, Online Subtitrat
Shotgun Stories 2007, Online Subtitrat
Shotgun Stories 2007, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare