Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

SHIVAAY (2016)

SHIVAAY (2016)

28 Oct 2016

153 min Filme 2016Filme ActiuneFilme DramaFilme HD ROFilme Online

6.4
IMDB: 6.4/10 7,591 votes

, , ,

Raportează eroarea

Shivaay 2016, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=poLjq0u4_5A[/embedyt]

Filmul începe cu un alpinist montan pe nume Shivaay coborând pe o stâncă periculoasă din Himalaya. Shivaay locuieşte singur într-o casă mică din munţi şi îşi câştigă traiul oferind expediţii montane turiştilor. Într-una din aceste expediţii, el se întâlneşte cu frumoasa Olga, o studentă din Bulgaria pe care o salvează dintr-o avalanşă. Cei doi ajung în cele din urmă să se îndrăgostească unul de celălalt şi Olga rămâne însărcinată. El o imploră să rămână cu el în India, dar în ciuda dragostei pe care i-o poartă ea nu doreşte copilul.

Aceasta îşi doreşte să se întoarcă în Bulgaria şi îl roagă pe Shivaay să vină cu ea, însă el nu se poate adapta vieţii pe care o duce ea. El o imploră să-i lase lui copilul şi o s-o lase în pace. Olga dă naştere unei superbe fetiţe care-i seamănă perfect şi pe care o botează Gaura, iar Olga îl roagă pe Shivaay să îi spună fetei că mama ei a murit, iar apoi pleacă din India pentru totdeauna.

Gaura şi Shivaay duc o viaţă fericită în munţi. În ciuda faptului că Gaura este mută, acest lucru nu pare să le strice fericirea celor doi. Ca urmare a unui cutremur, Gaura descoperă ultima scrisoare pe care Olga i-a trimis-o lui Shivaay şi află că mama ei este încă în viaţă şi se află în Bulgaria. Gaura insistă să fie dusă în Bulgaria pentru a-şi cunoaşte mama şi în ciuda tuturor amărăciunilor sale, Shivaay acceptă să se ducă împreună cu ea în Sofia, Bulgaria, pentru a o întâlni pe Olga.

Urmăreşte online filmul Shivaay 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SHIVAAY (2016)
SHIVAAY (2016)
SHIVAAY (2016)
SHIVAAY (2016)
SHIVAAY (2016)
SHIVAAY (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare