Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Sherlock: The Abominable Bride 2016, Online Subtitrat

Sherlock: The Abominable Bride 2016, Online Subtitrat

Sherlock – The Abominable Bride    1 January 2016 (UK)

PG 1h 28min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2016Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe netMisterMystery

9,2
IMDB: 9,2/10 612.142 votes

,

, ,

Nominalizat pentru un Glob de Aur. Alte 70 de premii și 103 nominalizări.

Marea Britanie, SUA

Raportează eroarea

Sherlock: The Abominable Bride – Sherlock – Mireasa Înfricoșătoare 2016, Online Subtitrat

Povestea începe în timpul celui de-al doilea Război Anglo-Afghan unde Dr. Watson povesteşte serviciile pe care le-a prestat în Afghanistan şi a fost rănit serios. După ce a fost lăsat la vatră din armată pe motive medicale, el se întoarce la Londra unde este întâmpinat de Stamford care îl duce să îl întâlnească pe Sherlock Holmes. Holmes îl invită pe Watson să împartă cu el noul apartament din Baker Street, iar acesta acceptă. În Londra Victoriană a anului 1880, cu puţin timp înainte de Crăciun, sunt întâmpinaţi pe Baker Street de dna. Hudson.

Mai târziu, Lestrade le prezintă lui Holmes şi Watson un caz intrigant al unei femei pe nume Emelia Ricoletti, o mireasă care a luat-o razna şi a început să împuşte oameni la întâmplare de pe balconul ei înainte de-a se sinucide. Mai târziu în acea noapte, soţul Emeliei este confruntat de aceasta, încă îmbrăcată în mireasă, şi îl împuşcă iar apoi dispare în ceaţă. Intrigat de aparenta supravieţuire a Emeliei, Holmes hotărăşte să preia cazul.

La morgă, ei sunt informaţi de doctorul care a făcut autopsia că femeia care s-a sinucis, cea care l-a omorât pe soţul ei şi cadavrul de pe masa din faţa lor au fost identificate ca Emelia Ricoletti. Descurajat, Holmes începe să îşi piardă interesul faţă de caz. Însă atunci când mireasa se întoarce şi ucide alţi oameni, el deduce că există cineva care copiază crimele miresei. Câteva luni mai târziu, fratele lui Holmes îi aduce acestuia în atenţie un nou caz: soţul lui Lady Carmichael a primit o ameninţare cu moartea şi Holmes cu Watson încep să se ocupe de caz.

Urmăreşte online filmulSherlock: The Abominable Bride – Sherlock – Mireasa Înfricoșătoare 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2010Filme 2016Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplMisterMystery

Sherlock: The Abominable Bride 2016, Online Subtitrat
Sherlock: The Abominable Bride 2016, Online Subtitrat
Sherlock: The Abominable Bride 2016, Online Subtitrat
Sherlock: The Abominable Bride 2016, Online Subtitrat
Sherlock: The Abominable Bride 2016, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare