Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Sharknado, Online Subtitrat

Vânturi ciudate aduc în zbor rechini înfometați, deci nici măcar populația din zonele de deșert nu mai e la adăpost de acești prădători terifianți.
Indiferent de gen, majoritatea filmelor sunt o construcție de scene planificate cu gânduri, fiecare prezentând puncte de complot și motivații de caracter care împreună formează o narațiune plauzibilă, permițând „suspendarea neîncrederii” proverbale. O asemenea meșteșugare atentă nu este niciodată mai importantă decât la începutul unui film. Creatorii lui Sharknado nu s-au deranjat deloc de asta.
Există o secvență de deschidere care implică o barcă de pescuit pe o mare furtunoasă. La bordul unui căpitan nesăbuit într-un impermeabil și al unui bărbat asiatic, în costum de trei piese, se luptă pentru bani (probabil pentru un serviciu nefavorabil realizat de căpitan). Armele sunt în curând marcate, gloanțele sunt trase, iar rechinul care se scutură este spălat pe punte de valuri (à la The Perfect Storm).
Oamenii sunt împușcați sau mâncați, iar un șuvoi masiv de apă umplut cu rechini redați digital se întinde în cer. Apoi creditele de deschidere încep să se rostogolească și este ca și cum acea scenă nu sa întâmplat niciodată. În afară de scurta previzualizare a „sharknado” de a veni la sfârșitul celui de-al doilea act (da, eu iau niște libertăți folosind filmul standard vernacular pentru a descrie această poveste), a fost ca și cum această scenă a fost amestecată din restul Imagini ale unui alt film de rechin SyFy. Mă deranjează asta? Nu. De fapt, doar după sfârșitul filmului am amintit chiar căpitanul navei și împușcăturile de pe apă. Până atunci, încă mai zâmbea prea mult să mă îngrijorez.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriComedieComedyFilme ActiuneFilme AventuraFilme ComedieFilme dupa aniFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme OnlineFilme pe mediarplFilme TSTrailer 2017-2018

Sharknado, Online Subtitrat
Sharknado, Online Subtitrat
Sharknado, Online Subtitrat
Sharknado, Online Subtitrat
Sharknado, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare