Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Samson (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Samson (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Samson    16 Feb 2018

PG-13 110 min ActionAcțiuneDramăDramaticFilme 2018Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

4.6
IMDB: 4.6/10 736 votes

, , ,

, , , , , , , , , ,

N/A

USA, South Africa

Raportează eroarea

Samson (2018), online pe net subtitrat in limba Româna

Plasat în Gaza într-o perioadă tumultuoasă a anilor 1170 Înainte de Christos, filmu începe cu evreii înrobiţi de către Filistinienii conduşi de maleficul Rege Balek (Billy Zane) şi de fiul său chiar şi mai monstruos Rallah (Jackson Rathbone). Evreii au şi ei un as în mânecă pentru această luptă în persoana lui Samson (Taylor James), un om care este produsul unei naşteri miraculoase care a prevestit faptul că într-o bună zi el va fi cel care-şi va conduce poporul către libertate, fiind ajutat de darul său al puterii supraomeneşti.

Cu toate acestea, Samson nu este convins pe deplin de toate aceste lucruri – chiar dacă urmează învăţăturile religioase care îi interzic să consume alcool, să atingă morţii sau să-şi taie părul, el crede că trebuie să existe şi modalităţi mai paşnice de-a se ocupa de opresorii poporului său. Această atitudine nu este chiar pe placul celor doi părinţi ai săi (Lindsay Wagner şi Rutger Hauer), iar aceştia sunt şi mai puţin mulţumiţi când anunţă că vrea să se însoare cu o frumoasă filistină pe nume Taren (Frances Sholto-Douglas).

Din păcate pentru el, Rallah a recunoscut deja pericolul pe care îl poate reprezenta Samson şi hotărăşte să creeze haos în timpul nunţii celor doi, făcându-l pe Samson să-şi invoce în cele din urmă puterile sale şi să învingă de unul singur mai multe sute de soldaţi înarmaţi. Mulţi ani după aceea, el şi-a asumat rolul de lider al comunităţii, însă el ar dori în continuare să cadă mai degrabă de acord cu Regele decât să pornească un război împotriva acestuia.

Tags:  ActionAcțiuneDramăDramaFilme 2018Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

After losing the love of his life to a cruel Philistine prince, a young Hebrew with Supernatural strength defends his people, sacrificing everything to avenge his love, his people, and his God.

Samson (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
Samson (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
Samson (2018), online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare