Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Rumble in the Bronx, Online Subtitrat

Rumble in the Bronx, Online Subtitrat

Hung fan kui (original title)     21 January 1995 (Hong Kong)

R 1h 44min ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeCriminalitateFilme 1995Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

6,7
IMDB: 6,7/10 32.995 votes

, , , , , , , ,

2 wins & 11 nominations.

Hong Kong

Raportează eroarea

Rumble in the Bronx 1995 (Bubuială în Bronx), film online HD subtitrat în Română

Ma Hon Keung (Jackie Chan), un poliţist din Hong Kong vine la New York pentru a participa la nunta unchiului său Bill (Bill Tung) care îi prezintă viitoarea soţie, o afro-americană pe nume Whitney, la supermarketul său pe care l-a vândut lui Elaine (Anita Mui). Prietenul unchiului Bill, Steven Lo (Jamie Luk), îi împrumută o maşină de epocă pentru a o folosi la nuntă. Mai târziu în acea noapte, o gaşcă din cartier începe o cursă de motociclete pe strada de lângă apartamentul lui Bill.

Ei sunt aproape să dea peste maşina prietenului său, însă Keung intervine şi îi opreşte. El începe curând o rivalitate cu gaşca după ce îi alungă de la supermarketul lui Elaine pe care au vrut să-l jefuiască şi să-l vandalizeze. O serie de altercaţii se pornesc în care motocicliştii încearcă să îl încolţească şi să-l ucidă. În momentul în care un membru pe nume Angelo (Garvin Cross) se implică într-o afacere cu diamante care se sfârşeşte urât şi fură el diamantele, gangsterii devin victimele unei organizaţii criminale mult mai mari şi influente.

Acest sindicat al crimei este condus de către White Tiger (Kris Lord). În timp ce fuge cu diamantele, Angelo le ascunde într-o pernă care, fără să ştie acest luru, este folosită chiar de Keung pentru scaunul cu rotile al unui băieţel chinezo-american pe nume Danny (Morgan Lam) ce are o dizabilitate fizică. Sora mai mare a lui Danny pe nume Nancy (Françoise Yip), o dansatoare şi fotomodel, lucrează la un bar şi este asociata/iubita motocicliştilor.

Urmăreşte online filmul Rumble in the Bronx 1995 (Bubuială în Bronx), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyCrimăCrimeCriminalitateFilme 1995Filme ActiuneFilme ComedieFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Rumble in the Bronx, Online Subtitrat
Rumble in the Bronx, Online Subtitrat
Rumble in the Bronx, Online Subtitrat
Rumble in the Bronx, Online Subtitrat
Rumble in the Bronx, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare