Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Rules Don’t Apply (2016), Online Subtitrat

Rules Don’t Apply (2016), Online Subtitrat

Rules Don't Apply    23 Nov 2016

Evaluat la PG-13 pentru materiale de natură sexuală , inclusiv pe scurt limbaj puternic, elemente tematice, și referințe de droguri 127 min ComedieComedyDramăFilme 2016Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme RomanticRomanceRomantic

5.7
IMDB: 5.7/10 3,485 votes

, , ,

Nominalizat pentru 1 Glob de Aur. Alte 3 victorii și 9 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

Rules Don’t Apply 2016, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=AqU0FdJQC_0[/embedyt]

În anul 1964, Frank Forbes (Alden Ehrenreich), Levar Mathis (Matthew Broderick) şi Nadine Henly (Candice Bergen) aşteaptă cu nerăbdare ca Howard Hughes (Warren Beatty) să sune la ora 04:30 doi membri ai presei (Peter Mackenzie şi Paul Sorvino). Frank merge să-l verifice pe Hughes care nu mai răspunde. Câţiva ani mai târziu, Frank se duce să o ia pe Marla Mabrey (Lily Collins), o frumoasă femeie din Virginia care aspiră să ajungă actriţă. Alături de ea se află şi mama ei, Lucy (Annette Bening).

Frank devine şoferul Marlei şi le duce pe cele două oriunde doreşte. Marla se află sub un contract strict cu RKO de unde primeşte 400 de dolari pe săptămână şi locuieşte într-o casă plătită de Hughes şi asociaţii lui. Marla şi Lucy ajung să se sature de faptul că încă nu l-au întâlnit pe Hughes şi nici nu au aflat vreo informaţie cu privire la testul de actorie la care va fi supusă Marla. Pe când se duce să ridice salariul Marlei, Lucy îi spune despre frustrările sale şi lui Frank.

Acesta le spune celor două că nici el nu s-a întâlnit până acum faţă-n faţă cu Hughes. Marla începe să se împrietenească apoi alte două actriţe pe nume Mamie (Haley Bennett) şi Sally (Megan Hilty), iar acestea o informează că se află în aceeaşi situaţie ca şi ea, neştiind nimic. Mai mult de atât, ea află că sunt în jur de 30 de actriţe care locuiesc în casele din apropiere. Frank merge s-o ia pe Marla, iar Levar îi reaminteşte că niciunul dintre angajaţii lui Hughes nu are voie să aibă vreo relaţie de iubire sau vreun contact direct cu actriţele aflate sub contract.

Urmăreşte online filmul Rules Don’t Apply 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyDramăFilme 2016Filme ComedieFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Romantic

Rules Don’t Apply (2016), Online Subtitrat
Rules Don’t Apply (2016), Online Subtitrat
Rules Don’t Apply (2016), Online Subtitrat
Rules Don’t Apply (2016), Online Subtitrat
Rules Don’t Apply (2016), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare