Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Romeo Is Bleeding (2017), filme documentare online subtitrat în Română

Romeo Is Bleeding (2017), filme documentare online subtitrat în Română

Romeo Is Bleeding    19 Jul 2017

PG-13 93 min BiografieBiographyDocumentarDocumentare 2017DocumentaryDramăDramaticFilme 2015Filme 2017Filme BiograficFilme DocumentarFilme documentare pe mediarplFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

8.3
IMDB: 8.3/10 71 votes

, , ,

13 wins & 4 nominations.

USA

Raportează eroarea

Romeo Is Bleeding (2017), filme documentare online subtitrat în Română

Bard este un MacGuffin în Romeo Is Bleeding , un doc despre colegii de vârf afro-americani într-o comunitate din Bay Area afectată de violență, care văd paralele cu viața lor în Romeo și Julieta și, în cursul adaptării piesei, găsesc oportunități pentru sine -expresie. Jason Zeldes , redactor pe Twenty Feet de la Stardom , face un debut realizat în calitate de regizor aici, oferind un film al cărui estetic lustruit se potrivește cu importanța sa socială și emoțiile puternice. Acesta va fi un standout pe circuitul fest și merită un timp mare de ecran înainte de a trece la video.

Donté Clark este catalizatorul aici, un fost distribuitor de droguri care „a venit să se gândească la hustlin” ca să-și omoare propriul popor „. Nu există nici o lipsă de ucidere în Richmond, California, unde cartierele de la North Richmond (Clark’s home) și Central Richmond au luptat de atâția ani, încât adolescenții nici măcar nu știu originea luptei. Clark își amintește că a fost plictisit pentru prima dată când a trebuit să-l citească pe Romeo și pe Julieta , înainte de a vedea cum dramatica sa reflectat: Citește introducerea piesei în scenele de deschidere ale lui Zeldes, cu imagini de știri ale războaielor din turf din Richmond care joacă ca un ecou nefigurat al lui Baz Luhrmann 1996 a preluat piesa.

După ce a descoperit un cadou pentru scrierea și interpretarea cuvântului vorbit, Clark a fost recrutat de profesorul Molly Raynor pentru a-și îndruma pe alții într-o organizație numită RAW Talent. Filmul urmărește un an în viața acestui program, deoarece Clark îi ajută pe tinerii studenți să-și reconsidere saga lui Montagues și Capulets în propria lor imagine – dezmembrarea caracterelor și limbajului original, dar păstrându-și nucleul. (Nimeni nu menționează aici West Side Story , dar cu siguranță Raynor la arătat grupului la un moment dat.)

În timp ce piesa este chestia care dă formă filmului, este departe de punctul aici. Mai degrabă, este o oportunitate de a vedea cum este încurajat să scrieți și să vorbiți public transformă Clark și colegi precum D’Neise Robinson . De câteva ori ne uităm la soliloquii feroce și pătrunzătoare (care nu au legătură cu proiectul Shakespeare) despre rasă, violență și bariere de clasă înrădăcinate; la poezie slams, Clark se întâlnește ca un Gil Scott-Heron energizat, fără timp pentru a se răcori.

Statistic, cu siguranță este adevărat: Clark este încă în pericol de a fi ucis în curtea din față, în ciuda faptului că a fost eliminat din jocul criminal. Între vizitele cu polițiștii și bătrânii care se ocupă de lupta nordică / centrală, Zeldes ne lovește cu vestea dureroasă a victimelor sale, dintre care mai multe au vorbit cu camera înainte de moartea lor. Inevitabil, aceste crimă își fac drumul în narațiunea piesei; mișcarea, nu este întotdeauna așa cum vă așteptați.

Tags:  BiografieBiographyDocumentarDocumentare 2017DocumentaryDramăDramaFilme 2015Filme 2017Filme BiograficFilme DocumentarFilme documentare pe mediarplFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Romeo Is Bleeding (2017), filme documentare online subtitrat în Română
Romeo Is Bleeding (2017), filme documentare online subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare