Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Robot Overlords 2014

Robot Overlords 2014

03 Jul 2015

90 min Filme 2014Filme ActiuneFilme HD ROFilme OnlineFilme SFFilme Vechi

4.6
IMDB: 4.6/10 5,376 votes

, , ,

Raportează eroarea

Robot Overlords 2014, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ohOWfjYcafw[/embedyt]

La puţină vreme după ce s-a produs o invazie şi planeta Pământ a fost preluată de o rasă puternică de roboţi extratereştri ce doresc ingeniozitatea şi cunoştinţele oamenilor, populaţia a fost pusă în postura de-a fi, practic, arestată la domiciliu şi nu are voie să iasă afară din propriile case. Părăsirea incintei fără permisiune ar însemna automat să îşi rişte viaţa. Fiind monitorizaţi în permanenţă de nişte implanturi electronice în gât, santinelele robot sunt capabile să urmărească fiecare mişcare a oamenilor pentru a-i controla.

Ceea ce începe ca o aventură amuzantă pentru un grup de copii inteligenţi dintr-un oraş britanic, se dovedeşte a fi o realizare genială deoarece aceştia reuşesc să altereze dispozitivul electronic implantat şi să iasă din starea de asediu impusă de roboţi. Descoperind capabilităţile implanturilor electronice, ei realizează rapid cât de importantă ar putea să fie această informaţie şi că are şansa de-a reprezenta singura cale de salvare a rasei umane ce a devenit captiva roboţilor.

Conduşi de talentatul Sean (Callan McAuliffe), care descoperă că are abilitatea mentală de-a interfera cu roboţii şi a-i controla, puştii se adună şi lucrează împreună pentru a mai recruta alţi oameni ce doresc să se răscoale împotriva regulilor impuse de aceste maşinării. Ceea ce le pune cele mai multe probleme puştilor nu sunt maşinăriile ci colaboratorii lor umani conduşi de Smythe (Ben Kingsley), astfel că ei sunt nevoiţi să invoce toată capacitatea emoţională şi puterea pentru a se lupta împotriva controlului impus de roboţi. După o confruntare cu colaboratorii, ei descoperă nişte indicii ale unei aşezări omeneşti într-o mină abandonată.

Urmăreşte online filmul Robot Overlords 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare