Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Ring of Death, vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna

Ring of Death, vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna

Ring of Death    16 Feb 2009

N/A 82 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFilme 2008Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThrillerTrailer 2008

5.3
IMDB: 5.3/10 893 votes

, , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Ring of Death 2008 (Ringul Morţii), film online DVDRip, subtitrat în Română

Burke Wyatt (Johnny Messner) este un fost poliţist călit într-o istorie de misiuni extreme unde a trebuit să recurgă la o serie de metode neconvenţionale pentru a şi le îndeplini, dar care a fost lăsat la vatră în urma cu câţiva ani pentru că a tratat mult prea brutal un infractor. El avansează cu greu printr-o serie de probleme în viaţă, despărţindu-se de soţia sa, Mary (Charlotte Ross), şi îşi vede băiatul, Tommy (Uriah Shelton), mult mai rar faţă de cât şi-ar dori. În el se dezvoltă o dorinţă de-a se întoarce în cadrul poliţiei şi aceasta pare a-i fi îndeplinită atunci când este abordat de un vechi partener şi prieten, acum un agent FBI de succes, Steve James (Derek Webster), şi discută despre o investigaţie.

Investigaţia este în legătură cu suspecta şi violenta ucidere a câtorva deţinuţi de la Penitenciarul de Stat Cainsville, o închisoare de maximă securitate faimoasă pentru brutalitatea cu care este condusă, iar Directorul Închisorii, Carl Golan (Stacy Keach), este suspectat că organizează lupte ilegale între deţinuţii care se bat până la moarte într-un show privat ce este transmis în sistem Pay-Per-View pe internet şi banii care se câştigă de pe urma abonamentelor vândute se duc spre oficialii închisorii.

Având nevoie de cineva care să se infiltreze acolo, lui Burke i se oferă această sarcină în schimbul căreia va primi o sumă foarte bună de bani pentru fiul său şi i se va oferi un post în cadrul FBI-ului. Neputând să lase această oportunitate să treacă pe lângă el, Burke acceptă propunerea, dar pentru a putea primi o sentinţă grea şi a ajunge în penitenciarul respectiv, el trebuie să comită o infracţiune, astfel că atacă un ofiţer de poliţie şi apoi îi fură acestuia maşina pentru ca într-un final să se predea de bună voie.

Ring of Death (2008), vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna

On the inside, there are no rules. See what happens when Prison Officials Profit from Illegal fights.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFilme 2008Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiThrillerTrailer 2008

Ring of Death, vizionați online gratuit cu subtitrare in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare