Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Realive, Online Subtitrat

Realive, Online Subtitrat

Realive    29 Sep 2017

NOT RATED 112 min DramăDramaticFilme 2016Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme SFSci-FiScience FictionSF

5.9
IMDB: 5.9/10 3,083 votes

, , , , , , , , ,

2 wins & 1 nomination.

Belgium, Spain, France

Raportează eroarea

Realive, Online Subtitrat

Consensul general al ficțiunii fanteziste este că aproape toată lumea dorește să trăiască pentru totdeauna, dar majoritatea celor care împlinesc dorința pe care o îndeplinesc, doresc să nu aibă. Așa se întâmplă în „Realive”, al treilea scenariu regizoral al scenaristului spaniol al lui Mateo Gil . Această poveste de sci-fi în engleză, înfățișată fără probleme, găsește un om modern, înghețat criogenic, apoi dezghețat șapte decenii în viitor, ca o „reanimare” de succes a umanității. Dar deziluzia sa ulterioară nu este atât de emoționantă încât trebuie să fie aici, Gil nu a creat un protagonist cu suficientă personalitate pentru a părea deosebit de relativ sau pentru a-și regreta regretul după ce a obținut ceea ce credea că dorește mai profund decât petulant.

Cei care întâlnesc cinematograful thinker SF în regiunea recentă „Ex-Machina” și „Un alt pământ” vor găsi niște recompense similare în această întreprindere vizibilă, fabricată frumos, în cazul în care întreprinderea de limbă engleză cu o dimensiune modestă, care se ocupă de un teren tematic selectat de Alejandro Amenábar- dar entuziasmul este probabil mai mult rezervat pentru un film care in cele din urma se simte atat de frumos dar in acelasi timp antiseptic emotional, ca si decorul futurist alba curat, care isi aminteste de o asemenea popularitate a cultului sci-fi ca „THX-1138” și „The Terminal Man”. Dar acele filme erau de fapt despre alienare, în timp ce „Realive” are în final scopul de a fi totul despre chestiuni ale inimii, și în acel domeniu imaginația lui Gil se dovedește dezamăgitor de limitată.

În aici-și-acum, Marc Jarvis (Tom Hughes) este un artist de succes de un anumit fel (am spicui că el are o firmă de grafică comercială, și , de asemenea devine propria retrospectivă muzeu, dar ceea ce el de fapt nu este un detaliu care definește între mulți s-au lăsat goi aici), în cele din urmă stabilit în fericirea domestică, cu mult timp în urmă, din nou prietena Naomi (Oona Chaplin). Astfel este pur și simplu inacceptabil când, la vârsta de 32 de ani, a fost diagnosticat cu cancer terminal și a spus că nu are mai mult de un an de viață. Soluția sa este de a-și sfârși viața chiar mai devreme, fără chimioterapie și înainte ca boala să avanseze mai departe, în speranța că știința medicală va permite într-o bună zi resuscitarea trupului și minții sale încă tinerești.

Care este exact ceea ce se întâmplă în anul 2084, când „Proiectul Lazăr” are în cele din urmă fructe, permițând Prodigy Health Corporation să își facă bine afirmația că este „cel mai de succes program de regenerare din lume”. De fapt, Marc este prima persoană care a ieșit din crio-tub și să-și îndeplinească această promisiune, la entuziasmul imens de prezidare a Dr. West (Barry Ward) și a echipei sale. Că el este teribil de slab și de durere la început nu este o surpriză pentru ei, deși cu siguranță îl uimește lui Marc. Ca distragere compensatorie, îi este încredințată asistenta medicală Elizabeth ( Charlotte Le Bon), care are sarcina de a servi atat nevoile sale fizice cat si emotionale – inclusiv (odata ce este destul de puternic) sex, pe care acum noteaza (in marea traditie a „Barbarella” si „Sleeper”) o functie sociala nu mai mult legata de vechi noțiuni de dragoste și relații.

Din păcate, Marc se îndreaptă spre ceva mai mult – pentru a fi precis, pentru Naomi, care se pare că a rămas înghețată criogenic (deși la o vârstă considerabil mai târzie). S-ar părea că există o soluție evidentă, fericită vreodată, pentru toți cei în cauză. Cu toate acestea, chiar dacă sănătatea sa generală se îmbunătățește, la fel și nemulțumirea lui Marc.

Lipsind orice element real de suspans, în ciuda referințelor explicite „Frankenstein”, „Realive” devine curios sub-motivat, dacă este conceput și împachetat în mod dramatic despre un personaj care respinge nemurirea pe care o credea că o dorește pentru că … bine, doar cuz. Ca un tânăr Cillian Murphy (chiar și poate chiar mai ales cu capul ras), eroul lui Hughes este un contur pasiv, plin de încurcături, pe care scenariul lui Gil nu-l completează prea mult. Un avans tehnologic numit „scriere în memorie” ne permite să arunce o privire asupra trecutului lui Cryc-tanc al lui Marc, dar tot ce dezvăluie este o serie de momente Kodak redactate cu fantezie: Primul Kiss, vârf de carieră sau două, TV-comerciale precum Good Times With Good Friends etc. dialogul și este râvnit de simplu că problemele lor de relații sunt definite de narațiunea de voce a lui Marc,

Este atat de mult adancime psihologica ca „Realive” poate fi deranjat. Nu este suficient să explicăm de ce eroul nostru face o mare infracțiune pentru a descoperi că au existat și alte prototipuri de „reanimare”, mai puțin reușite, în fața lui. (Și-a imaginat că nu ar exista?). Nici nu satisface aproape suficient pentru a justifica dezinteresul aproape complet al lui Gil în explicarea exact a ceea ce sa întâmplat cu societatea umană și cu planeta în general în ultimii 70 de ani. Există o logică complot (și bugetară) pentru motivul pentru care fraierul Marc rămâne în complexul corporativ Prodigy, elegant, destul de proastă, în timpul cursului narativ, drăguț și inutil. Dar de ce nu este mai curios de lumea exterioară?

În primul său rol de scriitor-regizor din 1999, „Nimeni nu știe pe cineva” (dramaturgul său western „Blackthorn” a fost scris de Miguel Barros), Gil demonstrează o certitudine grațioasă care orchestrează designul și elementele tehnice ale lui „Realive”. Rezultatele sunt cu adevărat frumoase pe un buget pretinse de 7 milioane de dolari, deși unii ar putea fi dezamăgit de faptul că viitorul pare destul de mult ca un centru de sănătate de înaltă reputație de tip retreat-cum-health.

Tags: DramăDramaFilme 2016Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SFSci-FiScience FictionSF

Realive, Online Subtitrat
Realive, Online Subtitrat
Realive, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare