Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Răzbunarea gemenilor 2, online pe net subtitrat in limba Româna

Răzbunarea gemenilor 2, online pe net subtitrat in limba Româna

The Boondock Saints II: All Saints Day    11 Dec 2009

R 118 min ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFilme 2009Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiTrailer 2009-2010

6.3
IMDB: 6.3/10 57,192 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

The Boondock Saints 2: All Saints Day 2009 (Răzbunarea Gemenilor 2: Ziua Tuturor Sfinţilor), film online subtitrat în Română

După ce fraţii McManus, Connor şi Murphy, şi tatăl lor Noah l-au asasinat pe Joe Yakavetta aceştia s-au mutat în Irlanda. Opt ani mai târziu, unchiul lor Sibeal, un preot, vine şi le spune că un preot faimos din Boston a fost ucis de un asasin misterios care a încercat să le însceneze „Sfinţilor” această crimă folosindu-se de ritualul lor. Pentru a contracara acest lucru, fraţii îşi scot de la naftalină echipamentele şi armele şi se întorc în Statele Unite. Pe ruta spre Boston, fraţii întâlnesc un luptător mexican pe nume Romeo care îi recunoaşte drept „Sfinţii”. Romeo îi convinge să-l lase să se alăture lor drept noul partener.

Auzind o transmisie radio în legătură cu fiul lui Joe, Concezio Yakavetta, ei deduc faptul că ar fi putut angaja un asasin care să-l ucidă pe preot pentru a-i face pe ei să iasă din ascunzătoare. Între timp, detectivi Greenly, Dolly şi Duffy, se duc la locul crimei unde sunt întâmpinaţi de Agenta Specială Eunice Bloom, protejata lui Paul Smecker (care a murit), ce a primit sarcina de-a investiga şi determina dacă Sfinţii sunt responsabili de moartea clericului sau nu. Ea ajunge la concluzia că nu sunt ei responsabili şi porneşte o investigaţie pentru a da de urmele adevăratului asasin. Investigaţia dezvăluie faptul că asasinul este Ottilio Panza, un bărbat care, se pare, lucrează pentru o persoană misterioasă cunoscută sub numele de „Bătrănul”.

Connor şi Romeo atacă un depozit care este folosit de găştile asiatice pentru a procesa heroină pentru Yakavetta. După ce îi omoară pe toţi cei aflaţi în depozit, Connor şi Murphy se reunesc cu vechiul lor barman, care le este şi bun prieten, Doc. Ei află că asasinul este un contractor independent şi că Yakavetta însuşi se ascunde în „Prudential Tower”. Mai târziu, la depozit, acum scena unei crime, Bloom confirmă faptul că Sfinţii s-au întors!

Răzbunarea gemenilor 2 – The Boondock Saints II: All Saints Day (2009), online pe net subtitrat in limba Româna

Skillfully framed by an unknown enemy for the murder of a priest, wanted vigilante MacManus brothers Murphy and Connor must come out of hiding on a sheep farm in Ireland to fight for justice in Boston.

Tags:  ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFilme 2009Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiTrailer 2009-2010

Răzbunarea gemenilor 2, online pe net subtitrat in limba Româna
Răzbunarea gemenilor 2, online pe net subtitrat in limba Româna
Răzbunarea gemenilor 2, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare