Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Războiul secret al lui Harry Frigg

Războiul secret al lui Harry Frigg

29 February 1968 (USA)

110 min Filme 1968Filme ComedieFilme HD ROFilme OnlineFilme RazboiFilme Vechi

6,4
IMDB: 6,4/10 1.094 votes

, ,

Raportează eroarea

The Secret War of Harry Frigg 1968 (Războiul secret al lui Harry Frigg), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=G3wdWZRE48U[/embedyt]

Câţiva generali de brigadă (americani, britanici şi francezi) sunt luaţi prizonieri pe neaşteptate de către italieni în timp ce se certau pe seama unor tactici militare într-o saună – lucru care devine un dezastru în materie de relaţii publice. Ei sunt ţinuţi într-o vilă italiană transformată într-o închisoare de top de către colonelul italian Ferrucci. Fiind toţi de acelaşi grad, niciunul nu poate să comande şi sunt nevoiţi să conceapă un plan de evadare care eşuează lamentabil.

Cei de la sediu concep la rândul lor un plan de-ai elibera pe aceştia trimiţându-l acolo pe Harry Frigg (Paul Newman). Frigg este un soldat din armata americană care s-a fofilat mereu din a-şi îndeplini îndatoririle militare. Începător fiind, lui i se promite o avansare în grad de sergent dacă reuşeşte să îi elibereze pe generalii ţinuţi prizonieri. Acceptând misiunea, Frigg este avansat maior general pentru a putea să fie mai mare în grad decât cei pe care urmează să-i elibereze şi ca aceştia să i se supună.

Paraşutat pe terenul inamic, Frigg se lasă capturat şi este întemniţat în aceeaşi închisoare ca şi generalii. În timp ce la început sunt sceptici cu privire la gradul său militar, el le spune câteva secrete personale despre ei pe care doar un ofiţer de rang superior le-ar putea cunoaşte. Frigg descoperă un pasaj secret din dormitorul său care duce spre o cameră dincolo de gardurile din împrejur pe care intenţionează s-o folosească pentru a evada cu restul generalilor, dar planul său este pus în aşteptare atunci când se implică romantic cu Contesa Francesca de Montefiore, proprietara castelului unde sunt ţinuţi prizonieri.

Urmăreşte online filmul The Secret War of Harry Frigg 1968 (Războiul secret al lui Harry Frigg), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Războiul secret al lui Harry Frigg
Războiul secret al lui Harry Frigg
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare