Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Rainbow Time 2016, Online Subtitrat

„Rainbow Time”, cel mai recent indie Brothers produs de indie, este vorba despre bărbați fiind băieți, spus cu o mână mai greu decât de obicei. Scriitorul / regizorul Linas Phillips interpretează Shonzi, un bărbat în vârstă de 40 de ani cu dizabilități de dezvoltare, care a fost prezentat cu o fascinație pentru toate lucrurile comic masculine: sânii, armele și Fonz. Locuiește acasă împreună cu tatăl său Peter ( Tobin Bell , excelent exprimat ca tată care iubește, dar nu se ciocănește) și face filme de acasă cu fratele său, Todd (Timm Sharp). Ultimul său proiect este „Rainbow Time”, care îl excită pe Shonzi mai ales pentru că prietena lui Todd Lindsay ( Melanie Lynskey) vor fi implicate. Todd înțelege perversiunile și băiatul fratelui său, în timp ce Lindsay energia cu cristale de energie contracarează umilința lui Shonzi cu o empatie imensă.

Cu povestea separată a lui Todd și a lui Lindsay, Phillips arată interesul de a se concentra asupra tensiunii din povestiri mici. Conflictul central dintre Todd și Lindsay este că Todd nu știe cum să-l convingă pe Lindsay să-i lase să-i filmeze făcând sex, un fetish pe care la dezvoltat cu ex-prietene, dar despre care Lindsay nu este interesat. La începutul filmului, pentru curiozitățile sale sexuale și pentru a-l ajuta pe fratele său, Shonzi filmează în secret ascunzătorul cuplu, până când este prins și face totul încurcat. Când Peter are un atac de cord și Shonzi trebuie să rămână cu Todd și Lindsay, lucrurile devin și mai ciudate.

În timp ce se luptă să facă ceva din acel teren, scriitorul / regizorul Linas Phillips a făcut cu succes un film neobișnuit. Povestea sa despre un individ provocat din punct de vedere al dezvoltării este mai puțin corect din punct de vedere politic și mai curat decât orice film care ar putea fi chiar comparabil. Dar împiedicată de o imaginație slabă și limite clare la conștientizarea ei, „Rainbow Time” nu devine declarația feministă puternică pe care vrea să o fi în cele din urmă. Acest lucru se întâmplă în ciuda creațiilor ascuțite ale lui Phillips: parodia lui Shonzi despre un frate care se gândește la femei ca părți ale corpului, fratele său care dorește să „dețină” o bucată de iubită, filmându-și sexul cu ea și o femeie foarte primitoare (Lindsay) care este introdusă prin a arăta lui Todd ce a făcut pentru a lucra – un film viral cu femei care au fost chinuiți pe stradă. Filmul este mai original decât este inteligent,

În detrimentul umorului și inimii sale, „timpul curcubeului” nu stabilește niciodată un ton puternic. Misoginia lui Shonzi se joacă pentru un tip de umor șocant, ca atunci când își sexualizează nepoata într-un desen creion la simpla vedere a corpului ei într-un bikini. Rezultatele nu sunt amuzante, ci inconfortabile, atât pentru un bărbat care își sexualizează nepoata, cât și pentru scriitorul / regizorul care utilizează dizabilitățile de dezvoltare ca o metaforă foarte periculoasă pentru copilul bărbat. În timp ce întruchiparea lui Phillips cu dizabilități de dezvoltare vine cu o lipsă reconfortantă, „Rainbow Time” mi-a pierdut abilitățile în ceva de genul ” Step Brothers, Care utilizează performanța și detaliile de caracter acut pentru a face credibil faptul că bărbații în vârstă de 40 de ani nu s-ar fi maturizat la o anumită vârstă. Putem cel puțin să ne bucurăm că „Ora curcubeului” este mai multă comedie decât râsul.

Filmuletul lui Phillips este cel mai grav atunci când se înșeală că este o parabolă a modului în care nu se tratează sau se uită la femei. Pe cât de vitale sunt aceste idei și pe cât de activă Phillips pare să facă în mod conștient un film pentru o audiență în loc de el însuși, cineva dorește ca Phillips, ca regizor, să se gândească la o modalitate mai bună de a se angaja. Într-un moment dezastruos, Phillips strânge toate atributele personajului său greu într-o singură scenă, în care Lindsay îi intervelează pe Shonzi despre felul în care sunt tratați de bărbați. Shonzi nu este imediat vindecat de ignoranța lui, dar asta nu este punctul. Pentru un film care are o mare problemă atât cu o agresivitate, o agendă evidentă, cât și cu o modalitate de a-l exprima artistic, această scenă aduce „timpul curcubeului” pentru a creea niveluri de impresionare de sine.

Intenția se înrăutățește atât de mult încât filmul face o piesă de voce din Lynskey, care poate fi una dintre cele mai descoperite actrițe de pe pământ în afaceri. Odată cu obținerea majorității inserțiilor ADR ale filmului (care arată indiferența subconștientă a filmului pentru ceea ce are de spus), caracterul lui Lynskey dezvăluie limitele conștiinței de sine a filmului. Atunci când Todd sau Shonzi au nevoie să învețe ceva despre ei înșiși sau despre interacțiunile lor cu femeile, ea acționează ca mama lor, îndrăznește în mod evident asupra lor, în timp ce scorul sugerează sinceritatea scenariului. Există de multe ori în care răbdarea ei cu bărbații îi blochează explicația scenariului de a fi nou-vârstă și „deschisă”. „Curcubeul Timpului” este suficient de adamant pentru a arăta inegalitatea de gen, dar scenele sale emoționale climatice sunt în întregime în slujba unei masculinități plictisitoare și sensibile.

Tags: ComedieComedyDramăDramaFilme 2016Filme ComedieFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Rainbow Time 2016, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare