Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Race – Cursa 2016

Race – Cursa 2016

19 Feb 2016

134 min Filme 2016Filme BiograficFilme HD ROFilme OnlineFilme Sport

7.1
IMDB: 7.1/10 23,388 votes

, , ,

Raportează eroarea

Race – Cursa 2016, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=eZ2eFxVlMXQ[/embedyt]

Descrierea ce urmează poate fi prea detaliată. Filmul spune povestea lui Jesse Owens (Stephan James), un atlet de culoare care a făcut istorie pentru Statele Unite ale Americii care la început nu i-au oferit recunoştinţa pe care ar fi meritat-o. Înainte de-a participa la Jocurile Olimpice din anul 1936 care s-au desfăşurat în Germania Nazistă şi erau prezentate de Adolf Hitler drept o superioritate a rasei Ariene faţă de toate celelalte, Jesse Owens a fost nevoit să treacă printr-o serie de greutăţi cauzate de propria ţară.

Jesse Owens a trecut peste piedicile puse de oficialii americani rasişti şi şi-a câştigat locul printre membrii echipei olimpice a Americii şi a mers la Berlin pentru a face istorie şi a da peste nas lui Hitler chiar la el acasă, învingându-i lejer reprezentanţii şi întocându-se acasă cu patru medalii de aur la atletism. În ciuda acestor performanţe, Preşedintele american Franklin Delano Roosevelt nu a dorit nici măcar să-l felicite sau să-l întâlnească personal.

Mai mult decât atât, lui Owens nu i s-a permis nici să intre pe uşa din faţă a Waldorf-Astoria pentru a participa la dineul care era organizat chiar în cinstea lui şi, mai ales, a performanţelor pe care le-a obţinut la Olimpiadă. În ciuda tuturor acestor obstacole şi ameninţări de boicot, Owens a reuşit să formeze o prietenie surprinzătoare cu un antrenor alb pe nume Larry Snyder (Jason Sudekis), care l-a ajutat să înfrunte toate prejudecăţile şi să lupte pentru a obţine ceea ce îşi doreşte indiferent de ce îi iese în cale.

Urmăreşte online filmul Race – Cursa 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Race – Cursa 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare