Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Raavan 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=B54I5at1Das[/embedyt]

Filmul începe cu imagini în care este prezentată Beera Munda (Abhishek Bachchan), un bandit care sare în apă de pe o stâncă. Gaşca lui este ocupată să distragă atenţia poliţiei şi câteva maşini ale autorităţilor sunt distruse. Ragini Sharma (Aishwarya Rai), care se află pe o croazieră, este răpită de Beera. Dev Pratap Sharma (Vikram), soţul ei şi un detectiv de poliţie, este informat despre răpirea soţiei sale. Beera este un erou local, el având o reputaţie de Robin Hood în ciuda faptului că poliţia îl consideră un terorist.

El o răpeşte pe Ragini în speranţa că va reuşi să răzbune moartea surorii sale Jamuni (Priyamani). Planurile sale sunt un pic încurcate de reacţia pe care o are femeia în faţa pericolului iminent. Dev şi echipa lui intră în pădure cu ajutorul pădurarului Sanjeevani Kumar (Govinda). Chiar dacă el scotoceşte prin adâncul pădurii, Dev nu reuşeşte să dea de urmele teroristului. Între timp, Beera şi Mangal se infiltrează printre poliţişti atunci când Dev nu este prezent.

Dintr-o întâmplare, eu dau peste Inspectorul Hemant (Nikhil Dwivedi), nimeni altul decât asistentul lui Dev, iar Beera îl răpeşte pe acesta şi îl duce la ascunzătoarea lui acolo unde Mangal îi rade părul şi îl îngroapă în pămând având doar capul ieşit la suprafaţă. Ragini îl descoperă pe Hemant în aceste condiţii şi le reproşează celor doi terorişti faptul că recurg la asemenea gesturi inumane, lucru care-l face pe Beera să-i povestească modul în care sora lui a murit şi ce implicare a avut soţul ei în acest tragic eveniment.

Urmăreşte online filmul Raavan 2010, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Raavan (2010)
Raavan (2010)
Raavan (2010)
Raavan (2010)
Raavan (2010)
Raavan (2010)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare