Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Queen & Country (2014)

Queen & Country (2014)

8 January 2016 (Romania)

114 min Filme 2014Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme Vechi

6,3
IMDB: 6,3/10 1.023 votes

, ,

Raportează eroarea

Queen and Country 2014, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7S6TKqorNBA[/embedyt]

Pe Insula Faraonului, Bill împlineşte vârsta de 18 ani şi primeşte curând scrisoarea de înrolare în armată. Ajuns pe câmpul de instrucţie al armatei, el se împrieteneşte rapid cu un coleg pe nume Percy. Cu toate că marea majoritate a soldaţilor sunt trimişi sa lupte în Războiul Korean, el şi Percy sunt făcuţi sergenţi şi îşi petrec cea mai mare parte din timp scriind. Ghimpele din coasta lor este Sergentul-Major Bradley, un veteran decorat al celui de-al Doilea Război Mondial care este obsedat de-a face toate lucrurile ca la carte.

Un aliat de-al lor împotriva lui Bradley este Redmond, iar acesta îi învaţă arta militară a „paraşutismului” (adică evitarea muncii). Cu toate acestea, Bradley reuşeşte să-l facă pe Bill să fie acuzat de subminarea voinţei unui soldat de-a lupta prin nişte adevăruri pe care i le-a spus acesta cu privire la Korea. Cazul este clasat în momentul în care Bill arată că tot ce a făcut a fost să prezinte nişte articole din ziarul The Times.

În afara taberei, ambii prieteni explorează ce are oraşul de oferit din punct de vedere al femeilor. Bill se îndrăgosteşte de o frumoasă femeie din clasa socială, dar depresivă, pe care el o numeşte Ophelia. Percy, pe de altă parte, este dat pe spate de o studentă la medicină pe nume Sophie (care aruncă nişte priviri seducătoare şi către Bill). La plecarea pentru Încoronarea Reginei Elisabeta a II-a, Percy fură o maşină pentru a i se alătura lui Bill care se află împreună cu familia pe insulă.

Urmăreşte online filmul Queen and Country 2014 (Pentru regină și țară), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Queen & Country (2014)
Queen & Country (2014)
Queen & Country (2014)
Queen & Country (2014)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare