Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Psychokinesis (2018), Online Subtitrat

Psychokinesis (2018), Online Subtitrat

Psychokinesis    25 Apr 2018

TV-MA 101 min ActionAcțiuneAdventureAventuriFantasticFantasyFilme 2018Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netTrailer 2017-2018

5.8
IMDB: 5.8/10 821 votes

, , , , , , , , ,

N/A

South Korea

Raportează eroarea

Psychokinesis (2018), Online Subtitrat

Shin Roo-mi conduce un restaurant de succes într-o zonă tradiţională. Ea ajunge să fie implicată fără voia ei într-o bătălie imobiliară cu o companie de construcţii condusă de mafiotul Tae-san. Compania vrea să demoleze micile afaceri locale pentru a construi un centru comercial uriaş pentru turiştii chinezi. Într-o noapte, când Roo-mi este evacuată cu forţa în magazinul ei de către oamenii lui Tae-san, mama ei este ucisă accidental într-o confruntare violentă. Roo-mi îşi contactează tatăl înstrăinat, Shin Seok-heon, pentru a-l informa de moartea soţiei şi de înmormântarea care va avea loc.

Seok-heon, un gardian de securitate care se ocupă şi cu furturi mărunte, capătă puteri telekinetice după ce bea apă dintr-un izvor montan în care căzuse anterior un meteorit. El soseşte la înmormântarea fostei sale soţii şi este martor al unei confruntări dintre fiica sa şi Preşedintele Min, cel care manageriază operaţiunile lui Tae-san. Min încearcă să-i ofere anumite compensaţii lui Roo-mi pentru pierderea suferită, însă ea refuză categoric.

Seok-heon află mai multe despre războiul care se petrece între fiica lui şi mafioţi de la Kim Jung-hyun, un avocat prieten de-al lui Roo-mi. Seok-heon încearcă să se apropie de fiica lui, dar aceasta este încă supărată pe el pentru că a abandonat-o când era copil, iar când încearcă mai târziu să-i arate capacităţile pe care le-a dobândit recent, Roo-mi îl acuză că este un părinte iresponsabil. Proprietarii de afaceri locale i se alătură lui Roo-mi în bătălia legală pe care o poartă aceasta împotriva lui Tae-san, refuzând şi ei compensaţiile pe care acesta le-a oferit.

An ordinary guy suddenly finds he has superpowers he can use to help his spirited daughter and the people around them, but he also runs into trouble in the process.

Tags: ActionAcțiuneAdventureAventuriFantasticFantasyFilme 2018Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

Psychokinesis (2018), Online Subtitrat
Psychokinesis (2018), Online Subtitrat
Psychokinesis (2018), Online Subtitrat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare