Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Princess Ka’iulani – Prințesa barbară, Online Subtitrat

Princess Ka’iulani – Prințesa barbară, Online Subtitrat

14 May 2010 (USA)

1h 37min Filme 2009Filme BiograficFilme DramaFilme HD ROFilme IstoricFilme OnlineFilme Vechi

6,2
IMDB: 6,2/10 1.303 votes

, ,

Raportează eroarea

Princess Ka’iulani – Barbarian Princess (Prințesa barbară), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=9_l0XK43IZE[/embedyt]

La palatul Iolani, Prinţesa Ka’iulani şi restul familiei regale se pregăteşte pentru o ceremonie care va avea loc în noaptea următoare cu ocazia iluminării capitalei Honolulu cu ajutorul electricităţii. În acea noapte, totuşi, ceremonia este întreruptă atunci când un grup de bărbaţi albi înarmaţi pătrund în palat. Conduşi de Lorrin Thurston, bărbaţii cer ca unchiul lui Ka’iulani, Regele Kalakaua, să semneze o nouă constituţie ce va mai reduce din puterea exercitată de monarhie şi va oferi o mai mare putere guvernamentală cetăţenilor de origine europeană.

Situaţia degenerează rapid şi în haosul care se produce, Ka’iulani este luată de către tatăl ei scoţian şi dusă pentru propria ei siguranţă în Anglia, atât pentru protecţie cât şi pentru educaţie. Aflată acum în Anglia, Ka’iulani se străduieşte să se integreze deoarece rădăcinile sale polineziene o transformă într-o ţintă a rasismului şi stereotipurilor ofensatoare din partea europenilor cu care intră în contact. Ea îşi face, totuşi, câţiva prieteni, printre care se numără tânărul Clive Davies.

Cei doi încep o relaţie care se soldează ulterior cu o logodnă. Într-o bună zi, tatăl ei se întoarce din Hawaii după câţiva ani de la acel incident şi, spre şocul fetei, el o informează că Regele Kalakaua a murit la scurtă vreme după ce a fost forţat de Thurston şi Sanford B. Dole să semneze noua constituţie. De asemenea, el îi spune că o revoltă eşuată a rebelilor nativi a oferit suficientă susţinere pentru Thurston pentru a-i aresta şi a o deposeda de drepturi pe Regina Lili’uokalani, dând jos monarhia şi transformând statul Hawaii într-o republică.

Urmăreşte online filmul Princess Ka’iulani – Barbarian Princess (Prințesa barbară), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Princess Ka’iulani – Prințesa barbară, Online Subtitrat
Princess Ka’iulani – Prințesa barbară, Online Subtitrat
Princess Ka’iulani – Prințesa barbară, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare