Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Pink (2016), filme indiene online subtitrat în Română

Pink (2016), filme indiene online subtitrat în Română

Pink     16 September 2016 (India)

PG 2h 16min DramăDramaticFilme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe net

8,2
IMDB: 8,2/10 25.559 votes

, ,

, ,

Cele mai bune filme indiene # 48 | 6 victorii și 7 nominalizări.

India

Raportează eroarea

Pink (2016), film online HD subtitrat în Română

Raunak Anand, cunoscut drept Dumpy (Raashul Tandon), şi Vishwajyoti Ghosh, cunoscut drept Vishwa (Tushar Pandey), îşi duc în grabă prietenul Rajveer Singh (Angad Bedi) la spital. El sângerează abundent din cauza unei răni suferită la cap, însă refuză cu îndârjire să depună plângere la poliţie. În altă parte, trei tinere femei – Minal Arora (Taapsee Pannu), Falak Ali (Kirti Kulhari) şi Andrea Tariang(Andrea Tariang) – se duc acasă cu taxiul. Acestea par să fie foarte dezorientate şi pare să aibă ceva de-a face cu incidentul de mai devreie.

Minal şi prietenele sale sunt foarte afectate, dar încearcă să-şi vadă în continuare de viaţa lor. Ele sunt nişte femei independente ce locuiesc împreună în South Delhi. Minal merge pentru a-şi face alergarea de dimineaţă, iar în timp ce face asta observă un bărbat în vârstă privind-o intens. Acesta se dovedeşte a fi Deepak Sehgal (Amitabh Bachchan), vecinul lor. În cele din urmă apar o serie de ameninţări din partea unui prieten de-al lui Rajveer, Ankit Malhotra (Vijay Verma), care doreşte răzbunare.

Aceste ameninţări se soldează cu urmărirea permanentă a Andreei şi pierderea locului de munca pentru Falak. Ele sunt descurajate total din a depune plăngere chiar de către un ofiţer de poliţie care le spune că dacă vor face acest lucru vieţile lor vor fi cu adevărat distruse. În realitate, însă, ofiţerul de poliţie este foarte conştient de faptul că bărbaţii sunt foarte bine conectaţi în structurile de influenţă şi sunt susţinuţi de către unchiul lui Rajveer, un politician puternic din South Delhi.

Urmăreşte online filmul Pink 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tagbs: DramăDramaFilme 2016Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme HindiFilme IndieneFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Pink (2016), filme indiene online subtitrat în Română
Pink (2016), filme indiene online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare