Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Pet – Captivă în Cuşcă 2016

Pet – Captivă în Cuşcă 2016

02 Dec 2016

94 min Filme 2016Filme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme Thriller

5.7
IMDB: 5.7/10 7,269 votes

, , ,

Raportează eroarea

Pet – Captivă în Cuşcă 2016, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=giV9VK9MQqs[/embedyt]

Seth este un bărbat timid care lucrează la departamentul de Control al Animalelor. El a dezvoltat o obsesie faţă de Holly, o chelneriţă pe care a văzut-o cândva în autobuz scriind în jurnalul ei. Seth îi cere sfatul gardianului Nate, iar acesta îi spune să aibă încredere în el şi s-o abordeze. Seth îi cercetează profilurile online pentru a afla informaţiidespre ea şi a o invita la cină, însă încercările sale devin ciudate şi Holly refuză să iasă cu el. Acasă, Holly povesteşte întâmplarea prietenei sale Claire.

A doua zi, la serviciu, Holly primeşte un buchet mare de trandafiri şi, crezând că sunt o modalitate de a-şi cere scuze din partea fostului ei iubit care a înşelat-o, se duce la barul unde lucrează acesta. Seth, care a urmărit-o, o ia la întrebări şi cearta lor se transformă într-o confruntare fizică în momentul în care el este respins de fată şi nu primeşte deloc bine refuzul ei.

Eric îi sare în ajutor şi îl bate pe Seth, dar acesta reuşeşte totuşi să-i fure jurnalul lui Holly. El îşi petrece următoarele câteva zile citind jurnalul fetei şi află totul despre ea, fiecare detaliu pe care l-a aşternut pe foaie. După aceea, când găseşte o încăpere ascunsă la adăpostul de animale, el construieşte o cuşcă din oţel şi se duce după Holly pe care o răpeşte din propria ei casă şi o ţine captivă. Seth îi spune lui Holly că o iubeste şi că a răpit-o pentru a o „salva” şi că nu vrea să-i facă niciun rău.

Urmăreşte online filmul Pet – Captivă în Cuşcă 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Pet – Captivă în Cuşcă 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare