Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

Persepolis (2007), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=NZ22VyjJ6n8[/embedyt]

Aflată în aeroport, Marjane nu se poate îmbarca într-un avion spre Iran. Ea se aşează pe un scaun şi reflectează la copilăria ei plină de greutăţi din cauza conflictelor politice din ţara ei. Ca fetiţă, Marji a locuit în Teheran şi a dorit să fie profetul şi discipol al lui Bruce Lee. Familia ei de clasă mijlocie participă la toate adunările şi protestele împotriva lui Shah of Iran. Marji şi un grup de prieteni încearcă să atace un băiat pe nume Ramen al cărui tată, membru SAVAK, a ucis comunişti fără vreun motiv anume.

Într-o zi, Anoush, unchiul lui Marji, vine la ei în vizită după ce a fost eliberat din puşcăria unde a fost închis vreme de nouă ani. Unchiul ei o inspiră cu poveştile sale despre viaţa lui în care fugea mai mereu de autorităţi din cauza rebeliunilor la care participa. Inamicii politici încetează războiul şi se pregătesc pentru alegeri democrate, însă situaţia familială a lui Marji nu se îmbunătăţeşte nici când la conducere vin Fundamentaliştii Islamici şi încep să se răzbune pe societatea iraniană.

Guvernul obligă femeile să poarte anumite veşminte şi Anoush este iarăşi arestat, iar de data asta e executat din cauza convingerilor sale politice. Profund deziluzionată, Marji încearcă, alături de familia ei, să se integreze în realităţile unui regim totalitar. Războiul dintre Iran şi Irak începe, iar Marji vede cu ochii ei ororile morţii şi distrugerii. Guvernul iranian începe să implementeze nişte legi absolut ridicole care creează injustiţie la tot pasul. Familia lui Marji încearcă să găsească o uşoară alinare în mici petreceri izolate şi secrete pe care le organizează.

Urmăreşte online filmul Persepolis (2007), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Persepolis (2007)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare