Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Paris Blues – Blues Parizian, Online Subtitrat

Paris Blues – Blues Parizian, Online Subtitrat

Paris Blues (original title)    27 September 1961 (USA)

PG 1h 38min DramăFilme 1961Filme de ColectieFilme de oscarFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMusicMuzicalRomanceRomantic

6,7
IMDB: 6,7/10 1.961 votes

, ,

, , , , , , , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 1 nomination.

USA

Raportează eroarea

Paris Blues – Blues Parizian 1961, film online HD subtitrat în Română

În drumul său spre a-l întâlni pe Wild Man Moore (Louis Armstrong) la gară, Ram Bowen (Paul Newman), un cântăreţ de jazz, o cunoaşte pe Connie Lampson (Diahann Carroll), o turistă nou-sosită pe care o invită să vină să-l vadă într-un spectacol pe care-l ţine în acea noapte la Club 33. Connie nu este interesată de acest lucru, dar prietena ei, Lillian (Joanne Woodward), insistă să meargă să îl vadă cântând. După ce Ram îşi încheie spectacolul cu prietenul său Eddie (Sidney Poitier), el se oferă să le scoată pe femei la un mic dejun.

Când Ram sugerează ca el şi Connie să meargă împreună la un mic dejun separat, ea se simte jignită şi îi respinge oferta, iar el se enervează pentru că a fost refuzat. Chiar şi aşa, în ciuda faptului că Ram o preferă pe prietena ei, Lillian îl urmăreşte pe Ram şi cei doi ajung să se culce împreună în timp ce Connie şi Eddie îşi petrec noaptea plimbându-se prin Paris.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, cele două cupluri ajung să se apropie tot mai mult. Cu toate acestea, Connie este furioasă că Eddie a hotărât să abandoneze America în favoarea Franţei, insistând asupra faptului că singurul mod în care lucrurile se pot îndrepta în America este acela ca oamenii să rămână în ţară şi să lucreze împreună pentru acest scop. Eddie însă este foarte mulţumit de viaţa pe care o duce în Paris, acolo unde rasismul este foarte redus şi are mult mai multe şanse de-a urmări o carieră de succes în muzică.

Urmăreşte online filmul Paris Blues – Blues Parizian 1961, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăFilme 1961Filme de ColectieFilme de oscarFilme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MuzicalFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMusicMuzicalRomanceRomantic

Paris Blues – Blues Parizian, Online Subtitrat
Paris Blues – Blues Parizian, Online Subtitrat
Paris Blues – Blues Parizian, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare