Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Owning Mahowny, filme online HD subtitrat în Română

Owning Mahowny, filme online HD subtitrat în Română

Owning Mahowny    25 Sep 2003

R 104 min CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaticFilme 2003Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThriller

7.1
IMDB: 7.1/10 11,138 votes

, , , , , , , , ,

3 wins & 5 nominations.

Canada, UK

Raportează eroarea

Owning Mahowny 2003 (Vândut pe viață), film online HD subtitrat în Română

Filmul este bazat pe povestea adevărată a unui vice preşedinte de bancă ce a început să fure bani din bancă doar atât cât să îşi acopere datoriile pe care le avea la diverse entităţi ca urmare a jocurilor de noroc de care este dependent şi unde îşi pierde toţi banii. Însă în cele din urmă, de la câteva mii de dolari a ajuns să delapideze câteva milioane de dolari de la banca la care lucrează. Mahowny (Philip Seymour Hoffman) tocmai ce a fost promovat la locul de muncă, însă în ciuda funcţiei importante pe care o are el nu se comportă deloc ca atare.

El este căsătorit cu Lisa (Minnie Driver), o casieră simpatică şi atrăgătoare, dacă şi-ar propune acest lucru. Mahowny este atât de absorbit de jocurile de noroc încât nici măcar cel care se ocupă de pariuri (Maury Chaykin) nu îl mai lasă să joace pentru a încerca să-l ajute să nu se mai adâncească şi mai tare în datoriile care continuă să se adune în numele său.

Deşi scopul lui este acela de-a lua banii pariorilor, codul etic îi cere să aibă grijă ca pariorii să facă pariuri rezonabile cu şanse decente de câştig. Când Mahowny ajunge în postura de-a fura sume mari de bani şi fuge cu ei în Atlantic City pentru a paria, el dă peste nişte oameni profesionişti mult mai nemiloşi şi dornici să-i ia banii. Managerul unui cazino a văzut la viaţa lui mulţi pariori obsedaţi de jocurile de noroc şi este familiar cu manifestaţiile lor, însă Mahowny are o oarecare grandoare în pierderile sale.

Urmărește online filmul Owning Mahowny 2003 (Vândut pe viață), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tags:  CrimăCrimeCriminalitateDramăDramaFilme 2003Filme CrimaFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme VechiThriller

Owning Mahowny, filme online HD subtitrat în Română
Owning Mahowny, filme online HD subtitrat în Română
Owning Mahowny, filme online HD subtitrat în Română
Owning Mahowny, filme online HD subtitrat în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare