Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Outsourced (2006), Online Subtitrat

Outsourced (2006), Online Subtitrat

Outsourced    29 November 2007 (Israel)

PG-13 1h 43min ComedieComedyDramăFilme 2006Filme ComedieFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme RomanticFilme VechiRomantic

7,0
IMDB: 7,0/10 10.199 votes

,

, ,

5 wins.

USA

Raportează eroarea

Outsourced 2006 (Mi-au mutat jobul… în India!), film online HD subtitrat în Română

Todd Anderson (Josh Hamilton) trebuie să călătorească în India când departamentul său este transferat acolo. Todd nu este deloc fericit de această mutare, dar şeful său Dave îl informează că dacă renunţă o să-şi piardă şi acţiunile aşa că el nu are de ales decât să se ducă să-şi instruiască înlocuitorul indian, Puro (Asif Basra). Când ajunge acolo, Todd este frustrat de tot ce găseşte în ţara în care oamenii îi spun „Domnul Toad”.

El întâmpină dificultăţi în a face angajaţii de la call-centerul din Gharapuri să înţeleagă aşteptările pe care le au clienţii americani din partea lor. El simte că nu va reuşi niciodată să îşi îndeplinească obiectivul de rezolvare a problemelor în sub şase minute şi că nu se va mai întoarce niciodată în America. Todd participă la festivalul Holi şi, cu această ocazie, simte o urmă de calm în viaţa sa. El vede un lider în persoana unei angajate pe nume Asha (Ayesha Dharker) şi îi oferă acesteia postul de a-l asista pe Puro după ce Todd va pleca.

Todd încearcă să îmbunătăţească pe cât posibil experienţa de la locul de muncă pentru angajaţi, iar când aceştia îi spun că le-ar plăcea nişte produse pe care le vând Todd hotărăşte să implementeze un program de recompensă şi îi cere lui Dave un transport. Dave refuză la început, dar când Todd reuşeşte să-l convingă pe acesta că se ocupă de promovarea produselor către o piaţă de un miliard de oameni, Dave se răzgândeşte imediat şi realizează transportul peste noapte.

Urmăreşte online filmul Outsourced 2006 (Mi-au mutat jobul… în India!), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Outsourced (2006), Online Subtitrat
Outsourced (2006), Online Subtitrat
Outsourced (2006), Online Subtitrat
Outsourced (2006), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare