Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Out to Sea – Croazieră cu peripeţii

Out to Sea – Croazieră cu peripeţii

02 Jul 1997

106 min Filme 1997Filme ComedieFilme HD ROFilme OnlineFilme RomanticFilme Vechi

6.0
IMDB: 6.0/10 6,516 votes

, , ,

Raportează eroarea

Out to Sea – Croazieră cu peripeţii 1997, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Gnf–nARR5E[/embedyt]

Pariorul compulsiv Charlie Gordon îşi ia bunul prieten şi cumnat, văduvul Herb Sullivan, a cărui soţie recent decedată era sora lui Charlie, într-o croazieră plătită integral pe un yacht luxos. Şmecheria, pe care Charlie nu i-o spune lui Herb până ce nava nu pleacă din port, este că trebuie să lucreze pe post de gazde de dans, iar camerele în care vor dormi sunt nişte încăperi mai mult decât modeste. Dacă nu vor dansa ei vor fi concediaţi si va trebui să plătească aproape 3000 de dolari pentru croazieră.

Condusă de un tiran obsedat de control pe nume Gil Godwyn, cei doi cumnaţi nu au de ales decât să se supună regulilor şi să facă tot ce pot pentru a trece cu bine prin această perioadă, în ciuda faptului că Charlie nu prea este priceput într-ale dansului. Fiecare dintre ei întâlneşte câte o femeie care le atrage atenţia în mod deosebit. Una dintre ele este moştenitoarea unei mari averi pe nume Liz LaBreche, a cărei avere îl atrage pe Charlie la fel de mult ca şi Liz.

Cealaltă este o văduvă simpatică pe nume Vivian care a fost o editoare de succes şi are impresia despre Herb că ar fi doctor, nu dansator. După ce îi spune adevărul, Herb se simte atras de ea şi ulterior sentimentele devin reciproce. Cu toate acestea, deoarece Herb încă se mai gândeşte la soţia lui, conflictele interioare încep să îl macine foarte mult şi să se îndepărteze de ea. Herb nu ştie că Vivian este falită şi a venit în această croazieră pentru a întâlni un bărbat bogat.

Urmăreşte online filmul Out to Sea – Croazieră cu peripeţii 1997, cu subtitrare în Română si calitate HD.

Out to Sea – Croazieră cu peripeţii
Out to Sea – Croazieră cu peripeţii
Out to Sea – Croazieră cu peripeţii
Out to Sea – Croazieră cu peripeţii
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare