Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

One of Us (2017), filme documentare online subtitrat în Română

One of Us (2017), filme documentare online subtitrat în Română

One of Us    20 October 2017 (USA)

PG-13 1h 35min DocumentarDocumentare NetflixDocumentaryFilme 2017Filme DocumentarFilme documentare pe mediarplFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

7,1
IMDB: 7,1/10 1.987 votes

,

, , , , ,

1 win & 3 nominations.

USA

Raportează eroarea

One of Us (2017), filme documentare online subtitrat în Română

Titlul „Unul dintre noi” se taie adânc în două direcții. Acest documentar realizat de Heidi Ewing și Rachel Grady se înscrie în trei persoane care au fost odată parte dintr-o comunitate bine legată de evrei Hasidici din Brooklyn, New York.
Toți trei au părăsit în cele din urmă tribul, pentru că au găsit condițiile sale de aderare sufocante, chiar abuzive. Toți trei sunt prinși de către regizori în procesul de transformare a lor în americani seculari care trăiesc în viața principală, bucurându-se de libertatea care vine de la a face alegeri personale îndrăznețe, dar și de sentimentele abandonate și urâte de familia și prietenii care au rămas cealaltă parte. Ele devin parte dintr-o lume mai mare acum – unul dintre ei, spre deosebire de unul din noi, sau poate invers.
Teenaged Ari a suferit o crimă teribilă ca un copil care a fost acoperit de comunitatea sa; a contribuit în cele din urmă la dependența de cocaină (a supraviețuit două supradoze). Luzer este un om de douăzeci de ani care și-a dat seama că într-o zi nu poate suporta să trăiască sub constrângerile comunității, a divorțat, și-a părăsit familia New York și sa mutat în Los Angeles pentru a-și urma visul de a deveni actor. Etty, acum 32 de ani, are cea mai tulburatoare poveste. Ea a fost împinsă în căsătorie cu un om abuziv la 19 ani și a avut șapte copii. Întreaga familie extinsă, plus un cerc mai larg de prieteni, și-au unit forțele pentru ai împiedica să divorțeze soțul și să înceapă. Aceasta este o chestiune complexă și adesea explozivă, iar în examinarea ei, echipa excelentă a lui Ewing și Grady (” Băieții din Baraka „, „Campul lui Isus” și ” Detropia „) se deplasează cât mai mult cu putință, În special, ei pot spune doar o parte a acestei povesti: Hasidim, care se zbate împotriva lumii seculare și sunt suspiciosi de telefoanele mobile și de Internet, nu sunt pe cale să stea pentru interviuri cu acești producători de filme. nu vor mai auzi niciodată partea lor de lucruri. Acest lucru nu înseamnă că orice ar fi fost posibil să fi auzit ar fi creat o „pe de o parte, pe de altă parte” dinamic, clar, toți cei trei subiecți ai filmelor au avut motive excelente pentru a părăsi comunitatea și chiar dacă motivele au fost înfrânte sau speoase, ar fi trebuit totuși să aibă dreptul de a-și determina propriul destin fără teama de a fi ostracizat sau pedepsit.
Acestea fiind spuse, cea mai fascinantă, deși destul de scurtă parte a filmului vine sub forma unei lecții de istorie: aflăm că comunitatea israeliană evreiască a apărut ca răspuns la Holocaust – că ei se consideră înlocuitori sfinți pentru milioane de oameni care au fost sacrificați în anii ’30 și ’40. Toți, inclusiv agresorii, au motive să facă ceea ce fac; un pic mai mult pe acest subiect ar putea ”
Apoi, din nou, „Unul dintre noi” este atât de tare încât este mai greu să te uiți că ar putea să vrei să te întorci. Nu este nimic mai exhilarant sau mai terifiant decât a lua controlul asupra propriei vieți.

Tags: DocumentarDocumentare NetflixDocumentaryFilme 2017Filme DocumentarFilme documentare pe mediarplFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

One of Us (2017), filme documentare online subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare