Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Raportează eroarea

No Escape 2015, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VFpK71yBv1s[/embedyt]

Într-o ţară din Sud-Estul Asiei nespecificată, un grup de rebeli înarmaţi pun în scenă o lovitură de stat şi îl asasinează pe primul ministru al ţării după o întâlnire cu un diplomat străin. 17 ore mai târziu, un inginer american pe nume Jack Dwyer (Owen Wilson) se duce în Sud-Estul Asiei împreună cu soţia lui Annie (Lake Bell) şi cele două fetiţe ale lor pentru a începe o nouă etapă din viaţa lor, Jack fiind angajat la o firmă americană de inginerie.

După aterizare, ei dau peste un britanic expatriat pe nume Hammond (Pierce Brosnan) care se oferă să-i conducă până la hotel. Când ajung la hotel, Jack observă că liniile telefonice şi de televiziune nu funcţionează, însă nu dă prea mare importanţă acestui fapt. Când se duce la birou el află că această problemă este una generală, răspândită prin tot oraşul. În ziua următoare, Jack pleacă de la hotel pentru a găsi un ziar, dar la scurtă vreme după aceea el se regăseşte în mijlocul unei înfruntări dintre mai mulţi protestatari înarmaţi şi poliţie.

Cele două tabere se ciocnesc violent şi rebelii câştigă tot mai mult teren în faţa poliţiei. Jack este nevoit să fugă din haosul produs şi încearcă să ajungă înapoi la hotel, văzând câţiva civili şi poliţişti morţi pe drum. Ajungând la hotel, Jack vede cum un turist american este executat în plină stradă de rebeli, iar după ce este şi el văzut de indivizi, el fuge pe scara de urgenţă pentru a intra mai repede în hotel, însă acolo observă că rebelii deja au făcut prăpăd, ucigând mai mulţi turişti şi personal din staff-ul hotelului.

Urmăreşte online filmul No Escape 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
No Escape (2015)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare