Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Trebuie Să Vezi: ENVOY, Incredibilul Film Scurt SciFi Al Creatorului DAVID WEINSTEIN

Trebuie Să Vezi: ENVOY, Incredibilul Film Scurt SciFi Al Creatorului DAVID WEINSTEIN

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

tdfn-ro-envoy-film-scurt-sci-fi-

Indiferent dacă iubeşti filmele sci-fi de acţiune sau cele cu subiect misterios şi inteligent, trebuie să vezi filmul scurt intitulat Envoy, conceput, realizat şi regizat de David Weinstein, despre un copil ce întâlneşte o creatură robotică extraterestră.

Trebuie să spun încă de la început: wow, aceasta este unul din cele mai bune scurtmetraje sci-fi pe care le-am văzut de ceva vreme încoace, chiar dacă ideea în sine, este o amestecătură a unor ideii mai vechi, prezente în multe alte filme sci-fi. Evident, David Weinstein nu este un începător în arta efectelor vizuale, el contribuind ca animator la realizarea efectelor speciale din multe filme faimoase, printre care Matrix, The Matrix Reloaded, Star Wars: episode II – The Attack Of The Clones, The Matrix Revolutions, Dreamcatcher, The Mummy Returns sau Van Helsing, dar şi ca principal supraveghetor al efectelor speciale ale unor blockbustere recente ca Hercules, Maleficent, Godzilla sau Teenage Mutant Ninja Turtles.

 

 

Creatura robotică extraterestră din filmul sci-fi Envoy

Nici nu e de mirare că David, are propria sa viziune şi încearcă să realizeze un film de lung metraj din povestea concepută de el, pentru care face lobby în acest film scurt. El a încărcat recent pe contul său de pe Vimeo, filmul scurt sci-fi Envoy, ce are parte de efecte speciale fantastice, combinate cu o povestea convingătoare emoționala, a unui copil și a robotului pe care acesta îl întâlneşte. Și nu neg, totul arată minunat: cadre filmate bine, conţinut excelent, un robot ce are trăsături familiare și evident, câteva scene de acțiune minunate. Filmul scurt de prezentare, are sub 10 minute, minute ce curg prea rapid atunci când eşti prins în poveste. Este foarte reconfortant să vezi ceva atât de bun într-un film scurt ca acesta.

Filmul scurt sci-fi Envoy

Cineva să-i dea cât mai repede un buget tipului, pentru a putea realiza un film de lungmetraj. Nu aş vrea ca povestea să se termine aici. Detalii prea multe despre acest proiect science-fiction de acțiune și aventură, nu există, dar filmul scurt intitulat Envoy, este folosit ca o dovadă de concept pentru povestea unui film de lung metraj, despre un băiat ce descoperă o creatură extraterestră și încurcătura în care acesta îl târăşte: operațiunea top secretă a guvernului.

Interogatoriul din filmul scurt sci-fi Envoy

Weinstein și echipa sa de producţie, combină tehnicile de film tradiționale, cu efecte vizuale și animație de ultimă oră, pentru a realiza cu meticulozitate, nouă minute de film scurt. Scopul acestuia este de a introduce fanilor şi potenţialilor investitori, povestea și conceptul din ENVOY, în timp ce echipa vrea să demonstreze capacitatea de a realiza conținut de înaltă tehnologie, la o fracţiune din costul filmelor cu buget mare.

Poster Envoy - Fan Made

Envoy, este scris şi supervizat de artistul şi regizorul David Weinstein şi este produs de David Weinstein, Mariam Price și Adam Coggin, cu o coloană sonoră compusă de Edwin Wendler. Distribuţia îi include pe Will Spencer, Jayson Ziegenhagen și Elijah Allan-Blitz. Pentru mai multe detalii, puteţi vizita pagina oficială: envoyfilm.com.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=a3-21AMbFFk[/embedyt]

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare