Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Totul despre culisele serialului „Las Fierbinţi”. Cât costă un episod

Totul despre culisele serialului „Las Fierbinţi”. Cât costă un episod

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti

Un nou sezon din serialul ”Las Fierbinți” va începe la Pro Tv din 25 februarie. Povestea de succes continuă, mai mult decât și-ar fi imaginat chiar și cei mai opțimiști dintre realizatorii acestuia. Cu o audiență medie de peste 1,5 milioane de telespectatori pe episod, ”Las Fierbinți” a devenit cel mai urmărit serial de comedie din România. Click! îți prezintă culisele serialului care scrie istorie pe piața de televiziune de la noi.

Pe 1 martie, 2012 debuta, timid, la Pro TV, un nou serial de comedie. Era o poveste despre un sat uitat de lume şi locuitorii lui. Scenaristul principal era Mimi Brănescu, regizor Dragoş Buliga, alături de Constantin Popescu, iar producători Andrei Boncea şi Cristina Dobriţoiu.

Distribuția nu era tocmai cea pe care o știm acum. În episodul pilot al serialului, primarul era interpretat de Gabriel Radu, care a părăsit repede proiectul, fiind cooptat în „Pariu cu viaţa”.

Rolul lui Celentano, jucat de Adrian Văncică, nu era prevăzut în scenariu. Ardiles, interpretat de Mihai Mărginanu, era la vremea respectivă cântăreţul hoţ și bețiv al satului. Între timp, rolul bețivului i-a fost încredințat lui Văncică.

Nici rolul Aspirinei nu era în scenariu. Mirela Oprişor, soţia scenaristului, se aștepta mai degrabă la un rol de doctoriță decât la unul de femeie ușoară.

mirela oprisor aspirina

Serialul a prins imediat la public şi a ajuns la sezonul 9. De-a lungul timpului scenaristul a introdus câteva roluri speciale, interpretate de glorii ale filmului şi teatrului românesc. Stela Popescu şi Răzvan Vasilescu au fost invitaţi speciali, punctând în intervențiile lor problemele de corupţie din politica românească şi criza învăţământului. Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, Florin Călinescu sau Carmen Tănase au avut, de asemenea, roluri episodice în serial.

Scenaristului nu i-a plăcut titlul

Mimi Brănescu, cel care a scris scenariul pentru serialul care a ajuns la 114 episode, a povestit într-un interviu pentru paginademedia.ro că, inițial, nu i-a plăcut titlul. „Nu m-aş uita la un produs care se numeşte «Las Fierbinţi». Asta e părerea mea. Acum a devenit un brand. A devenit o chestie şi nu-ţi mai dai seama. Nu mai asculţi «Las Fierbinţi». Dar dacă aş auzi prima oară «Las Fierbinţi» nu m-aş duce să mă uit. I-aş fi zis mult mai simplu”, a povestit scenaristul.

las fierbinti

Brănescu a mai povestit că se gândea să renunţe după sezonul doi. „Am văzut pilotul, m-am întâlnit cu ei (cu producătorii) şi am căzut de acord să scriu eu o continuare, dar să mă îndepărtez de pilotul făcut de ei pentru că mie nu îmi plăcea. Şi ori să fac altceva ori să mă duc. Ei mi-au spus : «Trebuie să-l facem pe ăsta. Ăsta e începutul, deja s-au băgat bani în el!» Şi atunci am spus: «Bun, plecăm de la personajele astea, de la ce se întâmplă în pilot, dar după aia mă duc unde vreau eu cu ei.» Oamenii au fost de acord şi după câteva luni de războaie am ajuns la ce este acum”, a mai spus Mimi Brănescu pentru paginademedia.ro.

Un episod 2.500 de euro?

Scenaristul Mimi Brănescu a mai povestit în acelaşi interviu cât ia pe un episod pentru care scenariul. „3.000 de euro am zis, pe un episod. Am spus asta ca să ne zică nouă NU şi noi să fim liniştiţi că «băi, noi am vrut, dar dacă ne apucăm de treaba asta pe care nu o cunoaştem, costă». Deşi noi le-am spus că o cunoaştem. Omul ne-a zis: «nu pot să vă dau 3.000, e mult, dar vă dau 2.500»”, a mai spus el.

Sezonul opt a înregistrat audiențe-record

Sitcom-ul creat de Andrei Buliga, Mimi Brănescu şi Andrei Boncea a avut audienţe constante de peste 1.5 milioane de telespectatori. Sezonul opt din “Las Fierbinți” a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Sitcom-ul a fost urmărit în medie, la nivel național, de peste 2 milioane de telespectatori.

Ce se întâmplă în noul sezonul?

După opt sezoane de succes, regizorul serialului promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja consacrate vor fi surprinse în situații noi. Gașca veselă, formată din Bobiță, Giani și Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogățească rapid, fără a face nimic, dacă se poate.

Localitatea „va prospera” sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a-și oferi tot ce-i mai bun lui însuși. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control” nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent” la tot ce mișcă și la ce întreprind sătenii!

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare