Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Situaţie ruşinoasă în Bruxelles pentru un primar din Vaslui. A trebuit să plătească pentru că s-a uitat la filme pentru adulţi

Situaţie ruşinoasă în Bruxelles pentru un primar din Vaslui. A trebuit să plătească pentru că s-a uitat la filme pentru adulţi

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

Situaţie jenantă pentru un primar dintr-o localitate din Vaslui. Aflat într-o vizită oficială la Bruxelles, edilul a accesat canalele cu filme pentru adulţi de la hotel. A doua zi, când să părăsească locaţia de 5 stele a venit şi factura. Primarul însă a refuzat să plătească.

La invitaţia unui europarlamentar, primarul din Vaslui a mers împreună cu o delegaţie de 30 edili din toată ţara la Bruxelles. Aceştia au fost cazaţi la un hotel de cinci stele din centrul oraşului.

În camera sa de hotel, primarul a accesat canalele de la televizor cu filme pentru adulţi, neştiind că gestul său va fi taxat destul de scump de conducerea hotelului.

În dimineaţa următoare când a predat camera, edilul din Vaslui a aflat că trebuie să plătească suma de 106 euro pentru fapta sa. Primarul a negat totul şi a spus că nu ştie despre ce e vorba.

Jenat de situaţie, europarlamentarul care a plătit deplasarea grupului de primari de la Vaslui a achitat chiar el factura edilului din Vaslui.

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare