Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Dwayne Johnson este pe urmele monştrilor în noile imagini din Rampage

Dwayne Johnson este pe urmele monştrilor în noile imagini din Rampage

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

Pelicula de acţiune, în regia lui Brad Peyton (San Andreas), se lansează anul viitor, pe 20 aprilie

Bazată pe jocul video Rampage, un clasic al genului arcade din anii ’80, pelicula cu acelaşi nume – în care rolul central este jucat de Dwayne Johnson – va fi lansată anul viitor, pe 20 aprilie. Înainte de a lansa şi trailer-ul filmului – anunţat pentru joi – studiourile Warner Bros. au publicat, via USAToday.com, câteva imagini noi din film. Chiar dacă acestea nu dezvăluie deocamdată şi creaturile pe care protagonistul le va avea de înfruntat, Johnson asigură publicul că Rampage va fi extrem de palpitant şi distractiv.

Starul, care a reluat pentru acest film colaborarea cu regizorul lui San Andreas şi Journey 2, Brad Peyton, este în film un specialist în studiul primatelor ce nu prea agreează compania oamenilor. Cel mai bun prieten al său este George, un exemplar rar de gorilă albinoasă. În urma folosirii unui ser experimental, George şi alte creaturi ajung la dimensiuni uriaşe şi declanşează haosul. Pe urmele lor se află primatologul şi o geneticiană interpretată de Naomie Harris. În film mai apar şi Jeffrey Dean Morgan (drept agent guvernamental) şi Malin Akerman (antagonista filmului, Claire Wyden).

Gorila George este jucată prin intermediul montion-capture-ului de către Jason Liles (foto), un actor înalt de 2,06 m, de efectele vizuale ocupându-se cei de la Weta Digital. Ceilalţi monştri din film, ce ameninţă oraşul Chigago cu distrugerea, sunt un lup de peste 9 metri, Ralph, şi un crocodil gigant, pe nume Lizzie.

„Monştrii aceştia sunt neobosiţi, iar publicul va avea parte de o cursă nebunească şi captivantă. Pentru mine, ca actor, lucrul la film a fost distractiv, dar şi extrem de dificil. Este o luptă pentru supravieţuire ce se dă între 12 şi 14 ore pe zi, iar liniştea nu face parte din program”, a spus Johnson.

Sursa: cinemagia

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare