Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Disney Anunţă Oficial Animaţia REGATUL DE GHEAŢĂ 2 (FROZEN 2)

Disney Anunţă Oficial Animaţia REGATUL DE GHEAŢĂ 2 (FROZEN 2)

IMDB: /10 votes

Raportează eroarea

Ana, Kristoff, Sven, Olaf  şi Crăiasa Zăpezii Elsa, se vor întoarce oficial să încânte audienţa cu o nouă poveste magică în continuarea Frozen 2.

După ce tânăra visătoare Anna, a pornit în aventura vieţii ei, şi a salvat regatul de la îngheţul veşnic, iată că va reveni în cinematografe cu o nouă aventură animată, pentru că cei de la Disney ne oferă oficial o nouă surpriză anunţând că deja se lucrează la o continuare pentru Frozen 2. Cine s-ar fi gândit că animaţia Frozen, va avea parte de o continuare. După succesul mondial al animaţiei Regatul De Gheaţă, cei de la Disney, au reacţionat în singurul mod în care puteau să reacţioneze: au anunţat oficial un film scurt ce se intitulează Frozen Fever şi de curând, ne-au anunţat faptul că deja se lucrează la continuarea filmului animat Frozen. Iar dacă ați visat la o continuare magnifică pentru animaţia Regatul De Gheaţă, nu trebuie să disperaţi, căci regizorii Chris Buck și Jennifer Lee vor reveni la cârma sequel-ului. Deocamdată nu se ştiu prea multe despre povestea din Frozen 2, dar, cei de la Disney au confirmat că actorul Josh Gad va reveni în rolul de Olaf. Informaţia  a fost anunțată la Reuniunea Anuală a Acționarilor Disney, de către Bob Iger, Preşedinte şi Şeful Executiv și actorul Josh Gad:
-„Ne-am bucurat atât de mult când am realizat filmul scurt Frozen Fever, încât ne-am gândit că ar fi interesant dacă am face şi o continuare pentru această minunată poveste.” a spus John Lasseter.
-„Suntem atât de încântati de asta.”

Deocamdată, nu se ştie când va începe producția şi nici când va fi lansat în cinematografe Frozen 2. Dar în cazul în care Disney va încearcă să trateze această proprietate cu grijă şi nu se va grăbi să scoată pe piaţă rapid un sequel, cu siguranţă Frozen va deveni o franciză profitabilă, probabil exact aşa cum cei de la Pixar au făcut cu filmele Toy Story.
Dar, între timp nu întârziaţi la filmul Cinderella. Înaintea lui se proiectează scurtmetrajul Frozen Fever, unde se vor întâmpla lucruri interesante.

Elsa, Regină din Arendelle, cea care a adus de una singură iarna eternă care a acoperit un sat întreg în zăpadă şi gheaţă şi cu o fluturare a mâinii, a creat un om de zăpadă magic care adoră distracţia în căldura soarelui şi care se poate bucura de acest lucru atunci când Elsa are grijă prin magia ei să-l menţină rece, iar marele palat pe care l-a construit de una singură se poate mândri cu o scară de gheaţă şi un candelabru impunător, unic, se întreabă dacă poate să organizeze o petrece? Este ziua Annei, iar Elsa vrea să organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertată şi pentru a face uitate zilele în care cele două au fost despărţite de uşile închise. Elsa este hotărâtă să-i ofere Annei o petrecere grandioasă, aşa cum n-au avut atunci când erau mici şi erau izolate de lume. Elsa le cere ajutorul lui Kristoff, Sven şi Olaf – toţi cei care ţin la Anna.Iar la final, vedem felul în care actriţa Kristen Bell (Anna), a confirmat animaţia Frozen 2, în cel mai tare mod posibil:

 

Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare