Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Never Back Down 2: The Beatdown – Nu da Înapoi 2, online pe net subtitrat in limba Româna

Never Back Down 2: The Beatdown – Nu da Înapoi 2, online pe net subtitrat in limba Româna

Never Back Down 2: The Beatdown    08 Apr 2011

R 90 min ActionAcțiuneDramăDramaDramaticFilme 2011Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme SportFilme VechiSportTrailer 2011-2012

5.8
IMDB: 5.8/10 16,072 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Never Back Down 2: The Beatdown 2011 (Nu da Înapoi 2: The Beatdown), film online subtitrat în Română

După ce a pierdut o luptă, boxerul Zack Gomes (Alex Meraz) este informat de un doctor că are o problemă la ochi cauzată de loviturile multiple pe care le-a primit de-a lungul carierei şi că dacă va mai continua să lupte şi primeşte lovituri în cap este posibil să rămână orb. În drum spre ieşirea din spital, el aude recepţionerul vorbind despre MMA în timp ce verifica site-ul în legătură cu un turneu ilegal ce va să vină cunoscut sub numele de „The Beatdown”. Talentatul luptător MMA Tim Newhouse (Todd Duffee) se străduieşte să-şi întreţină familia şi să plătească datoriile rămase după moartea tatălui său.

Fostul luptător din liceu Mike Stokes (Dean Geyer) este nou la facultate şi se străduieşte, de asemenea, cu problemele familiale. Pasionatul de benzi desenate Justin Epstein (Scottie Epstein) este atacat de bătăuşi în drumul său spre casă, iar Tim şi antrenorul său de arte marţiale, Case Walker (Michael Jai White), ce se antrenau în apropiere, îi sar în ajutor şi îl scapă de ei. Mike este dat afară din echipa de lupte a facultaţii după ce s-a luat la bătaie cu un coleg ce făcea remarci urâte referitoare la tatăl său. După aceea, el merge să se vadă cu Max Cooperman (Evan Peters), care încercase mai devreme să-l contacteze pentru a-i propune să intre în turneu.

În afara camerei de cămin a lui Max, Mike se întâlneşte cu Zack şi antipatia pune imediat stăpânire pe amândoi. Ca parte a selecţiei, ei se luptă puţin şi Max le spune că, deşi sunt buni, au nevoie să devină mult mai buni. Max merge mai departe şi îi recomandă pe cei doi lui Case, care este descris ca fiind deţinător al centurii negre la karate, disciplina Kyokushin, şi experit în Jiu-Jitsu Brazilian care avea potenţialul de-a ajunge un fenomen în MMA cu ani în urmă.

Never Back Down 2: The Beatdown – Nu da inapoi 2 (2011), online subtitrat in limba Româna

Four fighters different backgrounds come together to train under an ex MMA rising star and then ultimately have to fight each other and the traitor in heir midst.

Tags: ActionAcțiuneDramăDramaDramaticFilme 2011Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SportFilme VechiSportTrailer 2011-2012

Never Back Down 2: The Beatdown – Nu da Înapoi 2, online pe net subtitrat in limba Româna
Never Back Down 2: The Beatdown – Nu da Înapoi 2, online pe net subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare