Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Neerja, Online Subtitrat

Neerja, Online Subtitrat

Neerja    19 Feb 2016

N/A 122 min BiografieBiographyDramăDramaticFilme 2016Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerThriller

7.8
IMDB: 7.8/10 15,719 votes

, , , , , , , ,

27 wins & 10 nominations.

India

Raportează eroarea

Neerja 2016, Online Subtitrat

Neerja este cea mai tânără fiică și singura fată dintr-o familie care are doi frați mai mari. Ea este adresată ca Laddo (iubită) de către părinții săi, Rama (Shabana) și jurnalistul-tată Harish (Yogendra Tiku). Lecțiile de viață ale tatălui ei pentru ea sunt „nu lăsați pe nimeni să-ți omoare spiritul”. Chiar ca idolul ei de ecran, Rajesh Khanna din filmul Anand, tânărul spirited, vrea să trăiască „o viață rea (mare), nu una lungă”. Deși este obosită între misiunile sale de modelare, Neerja îi place să zboare. O zi fată, avionul este deturnat de teroriștii libieni când se oprește la Karachi. Stewardesa frământată avertizează piloții din cabina de pilotaj despre deturnare. Dar, ea rămâne înapoi pentru a proteja pasagerii.

Povestea acestui beti indian este binecunoscută și totuși regizorul Ram Madhvani ne dă un reamintire binevenită cu povestea lui amabilă. Drama în timpul zborului dintre bărbatul cu arma-n-grenadă și o încărcătură plină de victime nefericite te lasă supărată. Filmul te face să plângi și să plângeți actualele acte de terorism mondial. Între conflicte, regizorul vă permite de asemenea să vă uitați la căsătoria tulbure a lui Neerja. Da, are motivele pentru care este inima curajoasă. După ce a fugit de la o alianță dezastruoasă unui bărbat șovinist, Neerja și-a promis că, dacă vreodată viața îi va oferi o altă ocazie, ea va privi adversitatea în ochi. Dar darnică, 23 încă nu este vreo vârstă să moară.

Sona lui Neerja sigilează în mod liniștit un loc în inima ta. Nu există teatru; ea este demnă, puternică și reală. Shabana, ca mama îndărătnică, îi dăruiește durerea, și gloria fiicei sale este și a ta. Yogendra Tiku oferă sprijin și Khalil (actorul de teatru, Jim Sarbh) ca terorist maniacal este teribil.

Aceasta ridică un toast la spiritul descurajator al fiicelor Indiei; fiecare dintre noi trebuie să-l salute pe Neerja.

Tags: BiografieBiographyDramăDramaFilme 2016Filme BiograficFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

 

Neerja, Online Subtitrat
Neerja, Online Subtitrat
Neerja, Online Subtitrat
Neerja, Online Subtitrat
Neerja, Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare