Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Natural Born Pranksters (2016), Online Subtitrat

Natural Born Pranksters (2016), Online Subtitrat

Natural Born Pranksters    01 Apr 2016

R 90 min ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe net

3.6
IMDB: 3.6/10 3,301 votes

, ,

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Natural Born Pranksters (2016), Online Subtitrat

Popularitatea din ce în ce mai mare a programului de amator YouTube înseamnă că succesul devine treptat și are tot mai multă legătură cu ceea ce vrea publicul. Trei miliarde de vizionări pe YouTube reprezintă un argument bun pentru obținerea unui film finanțat, dar facem saltul între schițele scurte și producția de lung metraj care este încă o provocare. Natural Born Pranksters este lovit și dor. A făcut bine să coreleze schițele sale și să creeze simțul impulsului necesar pentru a susține acest gen de lucruri în cinematograf, dar schițele nu sunt suficient de puternice pentru a lucra pentru ceea ce ar putea fi o audiență mai dură. Casa sa natală este pe DVD unde poate fi privită în fragmente, la fel ca și spectacolul original.

Prima schiță a filmului este una dintre cele mai slabe – trăgând o glumă pe tema sexuală a masseilor este în gust minuscul, având în vedere ceea ce mulți dintre ei au de a face cu zi cu zi. Este salvat de faptul că echipa de comedie a subestimat suspiciunea care vine cu acel teritoriu – acestea sunt departe de obiective ușor și se prind rapid. Niciunul din umorul filmului nu este în mod intenționat rău, iar bucuria generală este îndrăzneață, dar se întreabă câte reacții proaste ale prankserilor ar fi putut fi editate, mai ales în situații care implică intimidări și violențe. Unele, dar nu toate, victimele acestor trucuri au fost înființate de prieteni, dar există puncte când pare surprinzător faptul că echipa a făcut tot drumul prin film fără a fi împușcat.

De asemenea, problematică este un anumit naivitate, dar impactul său poate depinde de spectator. Acest lucru este ilustrat de o schiță care implică participanții expoziționali la școala de șoc cu o pictură făcută din rahat. Acest lucru ar putea părea mai amuzant în sine, dacă nu s-ar fi întâmplat ca mai mulți artiști să-și vândă doar astfel de tablouri de ani de zile, dar, din nou, faptul că mărcile nu sunt conștienți de acest lucru, în ciuda sofisticării lor efective, nivel diferit. Faptul că echipa nu este întotdeauna în controlul glumelor lor ușurează blândețea, care uneori este o problemă în astfel de filme, și face mai ușor pentru spectatori să se simtă parte din lucruri. Adesea, umorul este cel mai distractiv, cu un șir de glume interconectate despre ofițerii de poliție care se plimbă pe stradă destul de fermecător din cauza faptului că publicul ”

Există câteva lovituri la filme de comedie construite similar. Dacă te-ai bucurat de cascadele lui Johnny Knoxville de tunuri umane în filmele Jackass , îți va plăcea reinvenția aici, cu răsuflarea lui hărțuitoare. Deși acest film nu realizează coerența lui Jackass, este un prim efort bun pentru o echipă de amatori și părți din ea funcționează într-adevăr foarte bine. Și, în ciuda avertismentelor anterioare, dacă ești un drăguț prankster, există câteva trucuri aici pe care le poți încerca acasă.

Urmareste online filmul Natural Born Pranksters (2016), Online Subtitrat

Tags: ComedieComedyFilme 2016Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme NetflixFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Natural Born Pranksters (2016), Online Subtitrat
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive

Filme asemănătoare